Jumaat, 2 Mac 2012

MENJADI JUGAK SI HITAM GEBU

Awal bulan Feb aritu : 09.02.2012
besday unty ilah yang ke ........
Memandangkan unty ilah bercuti semester time tu
then dia duk umah mama, kekadang tolong jaga Dhiya
dan dia menunjukkan good performance
bila rajin mengemas, memasak dan buat2 kerja umah utk mama
Maka mama pun terpaksa ler merewardkan dia..
(hahahha..terpaksa gitu, unty..hehe)

So balik jer kerja, malam tu mama pun menyinsing lengan
mencuba nasib utk membuat kek utk unty.
try n error jer, kot2 ler jadi, kalau x jadi pun
mama akan paksa jugak unty makan. haha

rumah mama memang xder cukup bahan
almaklum ler buat keknya jarang2 skali
memasak pun dah jarang2 sekarang
So guna ler apa ajer yg ada kat rumah tu jer.

Agak2 jadi x kek mama??????
Nak tengok?????












 Chocolate moist untk Unty dengan peanut.

 Hepi besday unty...
sowi ler gambar x menarik, guna enpon ajer


Memang menjilat jari sungguh ni.
Kek ni kami makan utk breakfast, lunch n dinner.
hahaha. x payah makan nasi.
Percaya ker????

Memandangkan busday unty dah lama lepas
so entry ni bukan utk mengucapkan epi besday unty
tapi untuk reward diri mama sendiri sebab 
berjaya buat kek untuk unty...
menjadi jugak ler party kecik kami sekuarga..haha

Nak resepi ker kengkawan??
nnti ler kot2 berkesempatan mama pos dalam DAPUR DINDA


Nota kaki:
Ada ker mak saya suh buat kek kukus ni utk hantaran tunang adik lelaki saya..huhuhu
x sanggup den mak..hahaha.

4 ulasan:

Diyana berkata...

huish..dap2 nye kek coklat!!!huuu

wan nurul hezrina berkata...

nak cketttt

LYAfrina berkata...

sedapnyerr

Masya berkata...

sedappnyan suke jugakkk....