Ahad, 5 April 2015

AKU TANYA APA KHABAR?

Bismillahirrahmanirrahim...
Fuh..fuh..fuh.. nak start menulis ayat pertama pun dh berpinau2 mata ni. Pandai lagi ke nak menulis blog ni?? Haha.
Assalamualaikum semua..
Setelah sekian lama, tetiba jarijemari ni terpanggil2 plak untuk menaip. Ketar2 ni.
Ad lagi ke pengikut blog ni??
Well... last entry blog ni ditinggalkan iolls adalah mama beranak 1... tp saat entry ni ditulis iolls adalah mama beranak 4.
So u oll bayangkanlah berkurun lamanya blog ini terbiar sepi sendiri.
Iolls terpanggil utk mengabdikan semua kisah2 terkini disini. Biar ia kekal sbgai memori. Kisah anak2 jer insyallah. Semoga segalanya tersimpan kukuh abadi buat tatapan anak2 mama suatu hari nnti.
Semoga mama terus istiqomah menulis.

Then...nak maklumkanlah..mamanya ni dh terlupa semua ilmu blogger. Koding2 bagai semua luput dari ingatan. So biarkanlah blog ni rupanya begini. Nnti kena study semula nak baiki yg mane patut baiki.

So.... apa khabar semua????

2 ulasan:

Khai♥Rin : anies berkata...

Biar betul ni?... welcome back? Dhiya da ada 3 org adik? Cpt xsabo nk tggu ceritaaaaaa

Nurul Aula A'Akif Fadzil berkata...

ku jawab kabar baik hehe.
welcome to blogging world. salah satu benda kita perlu buat sebelum menjelang umur 60an supaya dapat baca segala coretan kehidupan kita selama ni


Soya antara Fakta dan Auta