Rabu, 18 Januari 2017

MY NOT SO LITTLE SISTER ANYMORE



Throwback
Mama ni ada sorang jer adik pompuan...
yang sorang tu lah bestfriend, kawan berkongsi hobi, berkongsi masalah
yang sorang tu jugaklah kawan bergaduh, kawan dengki mendengki. hehe

Well, dalam gembira dengan next step of her life (alwiz pray the best for her)
All good things..all good things..(kata olaf dlm frozen tu)
Rasa sedih plak rasanya melepaskan musuh ketat ni menjadi milik orang

Lepas ni, nak bergurau pun, kena berpada2 dah, 
dah berborak berjam2 sampai pagi pun kena berpada2 dah
masa nak berjumpa pun dan terbatas...





Majlis sambut nntu (selepas 2 bulan nikah) hehe



Selamat menempuh alam berumah tangga buat unty ilah. 
semoga semuanya selamat dan sejahtera
semoga rumahtangga dibina sentiasa dalam rahmat illahi.
diuji dan teruji tu perkara biasa, #Allahkanada

Nota kaki:
Ya Allah, lindungilah kami dan keluarga kami, jadikanlah kami isteri2 solehah yang menyenangkan mata dan hati suami2 kami. Jadikanlah kami ibu2 terbaik buat zuriat2 kami. Aaaaminnn

#adikidungmancung
#kakakidungkembang 


2 ulasan:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

hai eilyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

selamat menempuh alam baru