Selasa, 31 Januari 2012

GAJAH SANCTUARY, KUALA GANDAH

Lama x bercerita kan??? Well, lum setting life dengan sempurna kat sini,
ada beberapa sebab mengapa tidak dapat mengupdate blog?
Len kali ler cerita ape sebabnya,...
Yang pasti, terharu sebab ramai yg antar sms ler, inbox ler kata rindu
time kasih kengkawan semua

Well ni nak cerita, kami bergumbira bersama2 gajah2 yang memang gajah.
Sesaper yg terasa nak gi kesini, jgn segan silu, silalah bagitau
boleh mama bawakkan sebab dekat jer ngan rumah..

Layan gambor jer la ek..hehe

oh ya..masuk sini free jer...
Tapinya kita diminta untuk menderma kepada pusat ni
jumlah derma tu terpulang ler...


 Ini adalah sesi memandikan gajah..dan sesi persembahan gajah2


 Ni pulak sesi mandi bersama dengan gajah..
Banyak mat saleh u oll, bleh tengok fashion show percuma..haha



 Ni ler aktibiti paling best..sesi menunggang gajah
bukan semua pelawat boleh tunggang gajah ni tau..
hanya 100 yg terawal ajer.


Sesi bagi makan gajah...
sebesor2 gajah ni makan kacang jer..heheheh..




Nota kaki:
Ada jugak tempat macam ni yg free sekarang kan? 
Dah ler masuk free, parking free...dekat plak tu..hehe

8 ulasan:

wan nurul hezrina berkata...

takott lah plak sbb gajah besar..mmg jinak2 ek gajah kat situ elly??

MRS. K berkata...

nanti u bawak i yek

εïз mummyHaza εïз berkata...

xpernah naik gajah lagi.. pernah sekali naik kuda, tu pun dah seriau.. :)

eima berkata...

ade masuk dlm MHI ari tu... nampak besh kan... siap leh naik gajah pastu terus dlm kolam ...heeeee

Imah Dinor berkata...

hu...dah lama xterjah sini.....xpenah naik atas gajah e.e..e takut...

Monahiryanti berkata...

kat mana tu elly? cam best jek..

Masya berkata...

terujanya tengok org naik gajah, x pernah naik lagi tau.. mesti bestkan...

kayyana berkata...

mandi bersama gajah??? erk.. hehehe..