Selasa, 9 Ogos 2011

PENGALAMAN BARU

Ekceli ni cerita lama...2 minggu lepas kot
tapi kena jugak abadikan dalam blog ni, hehe,

Xceli cerita ni kira sambungan dari entry ni :

Kan ada tiket free yg papa dapat tu, disebabkan papa ngan mama x leh gi tengok
so tok ngan aki dhiya gi layan bola kat stadium
kiranya ni first pengalaman tok Dhiya layan bola kat stadium, aki dhiya tu maybe dah pernah

Ken men xcited lagi tok ngan aki Dhiya ni menyarung jersey Chealsea.
Sebenarnya tok Dhiya tu bukan kenal pun team bola or pemain Chealsea.

Pak teh Dhiya lak sebenarnya fanatik Chealsea
ntah camner gi pakai jersey Harimau Malaya lak..
Ada semangat keMalaysiaan disitu

Kebanjiran kebiruan..

Gambar2 smua pakteh Dhiya yg snap...
Belakang pun belakang ler, dah itu ajer yg ada


yg paling lucu kan, Aki Dhiya cerita,
Ade ke patut, Tok Dhiya tu dia gi tanya,
'kenapa xder suara pengulas kat stadium tu, speaker rosak ker?"
Hahahha..klakau ler mak den nih, dia ingat macam tgk bola kat tv tu hah, ada pengulas
Tapi xper ler, itulah dikatakan pengalaman.


Nota kaki:
Bila ler plak nak bawak Dhiya gi stadium nih????

10 ulasan:

eima berkata...

wahh tok ngan aki pegi tgk bola ...
jrg tau ade mak pak kite yg masih sgup pegi stadium lagi,....

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

pengulas sakit tekak hehehehehehe

LYAfrina berkata...

wahh.. sgt2 romantik :-)

MrS. F!zA berkata...

ouh yg tiket haitu.. tkpelah dpt jgk pengalamn akhi ngan tok tgk bola kt stadium..hihihi

Salina@IbuAqil berkata...

Alolololo tok dhiya.. kihkihkihkih kelakau..

...sWeeT uMi... berkata...

tak pe tu dah jadi pengalaman tuk diorg kan...umi pun pernah g stadium tp time kecik2 dului la...dah besar ni tak pernah daaaaa

Diyana berkata...

hehehe..sweet je mak eily..hehe

zaidah berkata...

semangat kesukanan yang tinggi...bravoooo

Papa Mifz berkata...

xpe kesalahan boleh diterima sobab 1st time turun stadium tgk bola kan..hehe

e.l.i.z.@ berkata...

hahahhaha meme lucu sungguh...mugo sokmo tgk kt tv tu gak dih..mesti dio sero pelik bilo takdop pengulas