Khamis, 11 Ogos 2011

KESIAN SUNGGUH

Sejak bekerja ni mama memang x dapat nak online
boleh online time ujung minggu jer, kat opis xder line tenet
ada tu ada tapinya linenya sangat ler tenat.. huhu, memang xleh ler nak bukak blog.

So kalau mama xdatang melawat umah u oll, sowi tau,
insyallah ujung minggu mama akan terjah cerita2 yg mama tertinggal.

Di sebabkan kekangan nak ber BW tu ler, mama sangat ler kesian tgk blog Stat
Macam hidup segan mati xmau..huhu..
BE mama pun ada 1 jer, tu pun RM1 jer. huhu. kesian sungguh.


 x sampai seratus pun setiap hari..sangat sedeh


Tapi xperlah, at least ada jugak kengkawan setia yg datang melawat mama
walaupun tau mama ni xder kat rumah. terima kasih yea kengkawan
semoga persahabtan kita terus kekal selamanya.


Nota kaki:
Sebenarnya rindu nak aktive macam dulu, x best plak rasanya asyik autopublish jer
cerita agak suram dan lama. huhuhu. tapi apakan daya.

11 ulasan:

mama tisya berkata...

mmg tk best kalo tk dpt jenguk blog kn..tkpe tmpt br mn tau kot2 lama skit tenet tu ok kt opis..nasibaik ada tenet kt umh kn

MRS. K berkata...

eily!!! i ♥ u

KhaiRin berkata...

kena bw BB ke opis tu..br ngam!!

Amy Syaquena berkata...

Tak pe dear nanti kalau awak aktif berblogging mesti graf tue akan meningkat..x perlu risau kerana awak sudah ada pembaca yang setia hehehe...

amirah berkata...

takpe la eily..kami semua memahami keadaan opis mu itu..

eima berkata...

aku lagi la ... yg dok menempek kat blog pun .. nk cecah 100 pun pyh...hahaha

ct N honey berkata...

tak pe lah tumpuan dulu dgn kerja, lagi byk incomenya...jadi blogger ni sambilan aje...

kayyana berkata...

hehehe.. takpe eily.. nnti ujung minggu ganti blek ok... buatlah auto publish selama seminggu.. hehehe..

Wansteddy Tales berkata...

kita ada temani Eily... blog wan pn sama la... bkn tinggi pn BE, terima ala kadar je hohoho

...sWeeT uMi... berkata...

autopublish mmg tak best kan mama...cam umah tak dek org gitew huhuhu...hope pasni mama leh dpt rentak baru tuk berblog (^_^)

wan nurul hezrina berkata...

mummy merahpun suka lean cni.takmo sedey2 kay...cayang eily..nurulpun lamadah tak berblogging..berhabuk blog..huhu