Khamis, 4 Ogos 2011

MANJAKAN DIRI NGAN ELIANTO

Semua ni gara2 Mrs.K ler nih.. hahaha (Gurau jer kay, jangan mare ek )
Xceli, ari sabtu ritu sempat ler bersoping moping,menghilangkan kelaraan hati
Ada ler terbaca kat blog MRs.K pasal  elianto ada sale
(Mrs. K memang peminat setia elianto)
Sampaikan menarik2 kaki ini utk ke booth elianto tu tau..
(kuat betul pengaruh rakan blog...) hahahhaa

Sebenarnya dah lama x menyoping barang makeup
Maklum ler dulu surirumah jer, x guna sangat pun makeup2 ni
skali beli tu untuk bertahun ler guna x abis2.(barang makeup hantaran pun x abis ag)

Hasil rembatan..
Ada lagi nak di rembat sebenarnya, tapi tahan ler nafsu yg ada tu. hehe

Yg mama beli tu semuanya ada less, mostly 50%..
rambang mata ooo....ni first time mama try produk elianto
sebelum ni pakai produk ikut suker ajer, yg pasti semuanya murah
xder pun produk mahal2, kecuali hantaran masa kahwin dulu jer..huhu

Yg lipgloss kat bawah ni plak, dah selamat kena kebas ngan anak dara tu
X padan ngan kecik, tapi pandai nak bermekap..
Bila balik rumah, dia kata ini dia punyer..siap2 masuk beg dia.
Kalau u oll ada anak pompuan gitu ler gayanya, high mentenan


Lipgloss RM4.50
Seb bek murah ajer...



Nota kaki:
Harap2 produk ni sesuai ler, mama ni susah skit nak dapat produk sesuai, terutama lipstick
setakat ni Revlon jer yg leh pakai. huhu

11 ulasan:

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

preparation 4 raya???

MRS. K berkata...

rindu kat eily.. tempat keje ade tenet ker?

amirah berkata...

bila nak citer pasal tmpt keje ni eily?

dinor's family berkata...

woo...dah mula soping brg makeup raya ye....harap2 sesui lah ye...lama imah xjengok rmh mama ni..

eB ezrin berkata...

wajah baru la nanti yer? :)

...sWeeT uMi... berkata...

wah mama shopping nmpk hehehe...umi pernah gak try elianto ni..ok la..ari tu try blusher dia...skrg ni pun tak abis2 lagi blusher tu huhuhuhu

zaidah berkata...

bila menyopping adelah satu terapi...hehehe...

Lelord berkata...

pheeweeet hehehee

Puanbee2 berkata...

geram ni , kelmarin g butik elianto tp dh tutup lak kat tesco ampang tempt lain jauh huwaa

Puanbee2 berkata...

geram ni , kelmarin g butik elianto tp dh tutup lak kat tesco ampang tempt lain jauh huwaa

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

kak ayu pun baru berjinak2 ngan elainto..last week kali ke 2 beli produk elianto...