Isnin, 8 Ogos 2011

SALAM RINDU

Salam semua....
Rindu sangat kat semua, huhuhu, tapi apakan daya,
buat sementara waktu inilah dia takdir kita. huhuhu. sedey ler plak.

Ramai upenya yg request mama utk update pasal kerja dan tempat kerja
Bukan xnak update, nak sangat...nak cerita pengalaman dan segala kisah sukaduka
tapi xboleh di update lagi buat sementara waktu
takut ada yg amik kesempatan atas keadaan yg berlaku ni
Mereka2 yg tahu mesti paham ape yg mama maksudkan.
Maafkan mama yea kengkawan, tapi...... 1 fine day, bila mama rasa dah bersedia
mama akan abadikan jugak disini...
semuanya mama dah karang sebaiknya, cuma tunggu masa sesuai nak menaip jer.

Secara keseluruhannya, mama okey dalam x okey dengan kehidupan baru nih.
kekadang rasa kuat, kekadang rasa down sangat.
buat 1st week ni rasa down yg kuat kot, mama xder snap even 1 pic pun
gambar masa bekerja, ntah ler, pikiran asyik melayang jer..

Gambar Dhiya pun dah lama x menyenap...kasi rehat itu camera. huhu
dan jangan x tau, persiapan raya langsung x buat lagi ni.
Mama ker, papa ker, dhiya ker xder baju raya lagi,
Ntah ler, xder semangat lak nak beraya tahun nih.
Bila mood nak bersoping tu datang xtau ler, tambahan ngan mama yg x bergaji nih
gaji dapat lepas raya, hadoooooo...sedeh betul tu,
kalau ler KPM x tangguh melapor diri dulu, mesti mama dah bergaji bulan nih.

by the way terima kasih kat kengkwan kat yg sentiasa sudi melawat blog mama ni
walaupun mama xder kesempatan langsung melawat blog u oll.
opis mama xder internet tau..sedeyyyyyyyyyyyy....
Kalau ada masa ujung miggu. imsyallah mama akan melawat u oll semua.


pada yg rindu kat Dhiya.. :)
Kat mama, ada yg rindu ker??? hehe. Xder gambar terkini ler


Selamat meneruskan ibadah puasa..
Doakan yg terbaik utk mama yea kengkawan.

Nota kaki:
Mama x pos lagi hadiah utk pengomen, maaf yea kengkawan..sibuk menyesuaikan diri
dengan new life..akan diusahakan utk diposkan secepat mungkin.

15 ulasan:

MRS. K berkata...

dugaan...

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

dugaan tu...

amirah berkata...

jangan down2 eily..moga gembira2 di tempat keje baru ek..

Mama Hanim berkata...

xpe eily, take ur time. slmt kembali bekerja ye, moga segalanya lancar utk eily..

...sWeeT uMi... berkata...

tak pe mama...stabil kan dulu life mama kat sana...t dah senang leh la BW yeh...hope for the best for u (^_^)

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

alahai..kesiannya eily...biasalah tu eily dalam menyesuaikan diri di tempat baru...apa2 pun tabahkan hati dan kuatkan semangat yer...

betullll..kak ayu pun request eily buat entry pasal suka duka ke pahang tu..

Amy Syaquena berkata...

jangan la sedih eily nanti amy pun sedih pape pun all the best ok n take care ye..miss you muahhxx

♥MiZz-siHa♥ berkata...

kuatkan semangat mu dear....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

ala ciannyer....

semoga dipermudahkan segala urusan.amin...

kadang² mmg susahkan utk menyesuaikan diri di tempat baru. walaupun hati x best tapi kena harungi jugak.

sabo jelah....sbb dah itu yg telah kita pilih.

dinor's family berkata...

semoga mama bsemangat n maju dlm new life ni....ketahuilah dmana2 n bila2 pun dtmpt krj mmg sentiasa mncabar n mnguji ksabaran hanya kita yg kena pandai bwk diri klu x masakn ibu boleh btahan dah 11thn d tmpt ni je....

Lelord berkata...

hehehhehehe nanti hapdet gambo raya arrr

Papa Mifz berkata...

harap lepas nih xmau down2 lg yer...;)

abazilah berkata...

jom join GA saya
http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

mamalieyna berkata...

salam ramahdan eily...alahai..cobaan di bulan puasa ni kan..hope makin success after this..tabahkan hati..n take care~

selamat berpuasa~

sentiasa doakan yg baik2 utk kwn2..rindu dhiya, mamanye juge..hee~

Salina@IbuAqil berkata...

Owh!!! Menantu den.. Apapun jaga kesihatan ye mak besan & nantu den.. :D