Khamis, 4 Ogos 2011

SHOPPING PUTERI

Kalau tadi cerita yg mama dia mereleasekan tensen ngn soping elianto
eh, anak dara tu x kurang jugak, xnak mengalah ngan mamanya
dah ler lip gloss mama kena paw ngan dia..

Masa gi soping semalam Dhiya mengepaw mama tau..
nak tengok hasil yg dapat di pawwww????


Bekas pencil. colouring book ngan sticker.
Kat kuantan ritu paw mama bes galas princess.. huhu


Secara amnya....
Mama sendiri x pasti sejak bila Dhiya mula berkenan ngan princess stuff ni
Sebelum ni semua menda nak Mickey Mouse..
X perasan anak dah membesar sebagai anak dara..hehe

Sekarang ni pantang nampak Princess semua dia nak..huhuhu
Nampak gayanya tahun depan nyer birthday party kena tema princess ler nampaknya.


Nota kaki:
Dalam ramai2 tu dhiya paling suka snow white,..dia kata snow white paling cantik.

7 ulasan:

Cik Yan berkata...

kan...semua nak princess..sakit jiwa dan raga.Pantang nampak kan..

Lelord berkata...

hahahhaha tu dia dhiya shopping
eh najlaa punya besday thn ni kita plan nak tema princess, tp kat sini takde kek cantik yg ada princess tu la...tgk kat blog2 jual kek cantiknya la

amirah berkata...

snow white memang paling cantik sebab rambut dia hitam berkilat eily..huhu..memang dah besar dah dhiya...

Salina@IbuAqil berkata...

Alahai menantu den ni.. Ala2 pwinces gitu.. Heheeheheh

...sWeeT uMi... berkata...

hahah alike mother like dotter ni...suke shopping2 kihkihkih...pssttt umi pun rase snow white paling cantek (^_^)

ct N honey berkata...

kalau nak ppuan itulah kartun yg dia suka,klu anak ct lelaki sibuk dgn ben 10 nya..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

anak saya, sume dora n princess gak..
suke bebeno..
blk umah, terkezuttt.. abes sticker ditampal kat pintu gobok die.. hayyooooo.. ;-p