Selasa, 16 Ogos 2011

SELAMAT TINGGAL SUBANG JAYA

Dah lama rasanya x menulis..
Rindu pada kengkawan setia, hanya Allah saja yg tahu.
Tapi apakan daya, insyallah dalam masa terdekat ni
cuba mencari alternatif supaya dapat berhubungan semula..

Well, dah 2minggu++ menjadi perantau..
tetiba seronok plak dengan kehidupan baru ni
dikelilingi oleh orang yg baik2, sentiasa ada yg ikhlas memberi pertolongan
dapat majikan yg sangat prihatin, penyayang..
Ya Allah, menangis kesyukuran bila Allah permudahkan segala urusan
Serasi plak hati disini...

Keputusan dah mama buat, xkan kembali lagi ke Subang Jaya
Subang Jaya antara memori terburuk dalam diari kehidupan mama.
Kat sini mama sangat tenang
X sampai sebulan dah nampak jelas, hikmah yg Allah bagi.
Syukur sangat....cuma sedikit terkilan bila,
xpelah, yg mana duk Selangor tu, ada masa kita still leh gather2
Still boleh kontek mengontek. hehe

Kengkawan semua, doakanlah yg terbaik utk mama yea.
Hanya doa kalian penguat mama....



Nota kaki:
Sesungguhnya tiap kesusahan itu hadir bersama kesenangan, 
fitrah kehidupan semuanya berpasangan, cuma kekadang
bila dilanda kesusahan, kita butakan mata dari memandang kesenangan yg datang seiring.
Hanya susah yg kita nampak.

12 ulasan:

eima berkata...

uik dah dok ngan keja kta mana skrg ni

Sue* mamaID berkata...

pindah ke mana eiley???ce citer...

Salina@IbuAqil berkata...

Yer betul tu mama.. Tiap dugaan yg datang ada hikmahnya.. Setiap kesusahan ada kesenangannya.. Setiap kesulitan ada jalan penyelesaiannya.. Insya'allah!!! Rencana Allah swt itu yg terbaik buat kita.. ;)

amirah berkata...

semoga gembira2 selalu ye eily..dan seronok dgn life dan kerja baru..

...sWeeT uMi... berkata...

alhamdulillah..mama dah selesa kat sana, btul tu tiap kesusahan akan didatangkan dgn kesenangan selepas tu...(^_^)

Diyana berkata...

update2 la slaloo eily.hilang sket kerinduan kiterang suma..;)

kayyana berkata...

nak kemana tu eily?

Papa Mifz berkata...

Pindah ke mana tu?
Kalau kehidupan makin baik n happy bagus la..:-)

Amy Syaquena berkata...

alhamndulillah eily dah boleh suaikan diri di sana...amy tumpang gembira..

Lelord berkata...

alhamdulillah eily gembira, nanti bila2 kita jumpa lg ek

eB ezrin berkata...

boley, eB kat shah alam tau :)

mamalieyna berkata...

Alhamdulillah..

so, skrg eily kt mana?

hope success n aman di situ yek..take care~