Selasa, 27 April 2010

MICKEY MOUSE LOVER

Sejak bila ia bermula? tidak dapat dikesan..bagaimana ia bermula? juga tidak dapat dikesan..Kenapa itu pilihannya? juga tidak dapat di kesan...
Hahaha..Inilah alkisah anak dara mama yg tengah taksub kat MICKEY MOUSE..Sekarang ni semua menda nak MICKEY MOUSE


Sebelum ni papa selalu kata.."kalau bleh nnti saya xnaklah anak saya obses kat kartun karakter." 
so untuk menyahut permintaan papa itu, kami sebagai parent x pernah blikan Dhiya baju, mainan or aper2 ajer yg bercorakkan kartun. Selalu baju Dhiya bunga2, atau Corak2 geometri atau gambar2 binatang yg Dhiya leh belajar melaui gambar2 tu.Tapi sejak akhir2 nih pantang nampak gambar MICKEY MOUSE semua dia nak..Kesian plak x bli dah dia minat..HUH..(Papa lagi truk mengalah dari mama tau..)...Penyudahnya sekarang ni cadar Dhiya..MICKEY MOUSE, botol susu..MICKEY MOUSE,
Baju tidur..MICKEY MOUSE..buku2 MICKEY MOUSE dah bertimbun kat rumah ni..
Dhiya siap hafal lagu MICKEY MOUSE..siap leh nari macam MICKEY MOUSE tu.  kalau time kartun MICKEY MOUSE org lain memang xleh tengok tv. Yg bestnya Dhiya akan memberi sepenuh perhatiannya pd rancangan tu..AND NOW..semua karakter dlm MICKEY MOUSE tuh dia hafal....OH! ANAKKU...

Nota kaki:
Mama tengah cari online store yg jual soft toys Disney..nak bli patung mickey untuk Dhiya..kat market RM50 seekor kalau couple tuh dah satus..huhu..sayang plak duit asenya..(maaflah Dhiya..mama kekut skit,,hehe)
Kawan2 tolong suggestkan any blog yg banyak jual mickey stuff

2 ulasan:

Miss Q berkata...

heheheheh. nanti da beso sikit nak princess / barbie pulak..

BIONIC WOMEN berkata...

kalau dah giler princess barbie..alamatnya pokailah mama n papa dia..HUHU..menda alah tu asyik kuar yg baru jer..