Jumaat, 23 April 2010

WARNA-WARNI i-CITY

Malam ahad yg lalu, papa ajak g tengok lampu2. Mama confius and tanya..'lampu aper, papa'..then papa gitau ada member dia suggest bawak Dhiya g layan bandar warna-warni kat i-city Shah Alam. So apa lagi, mama trus jadi xcited. Dhiya plak macam paham2 jer g derak..HEHE.
Tapi nak jadi al-kisahnya, kamera plak abis batery malam tuh..so x berapa banyak gambar bleh taruk..
Cantik sangat tempat tuh, penuh warna-warni. Dhiya xcited tahap gaban, x abis mulut dia sebut..'atik, atiknya,atik..'..X rugi tau bawak anak-anak gi sini, sebab kita boleh tgk keexcitedan mereka..

Tengoklah muka x sabar Dhiya tuh..


Permandangan dari seberang jalan..masa ni baru perasan batery mulai kekurangan
 
 Dhiya yang over xcited..

 Snowman pun ada...area ni macam kita berada diluar negara time2 nak krismas..

 Batery dah mula berkelip2 merah..huhu..sedihnya..tengokgambar kuda blakang tu jelah ek..

Nota kaki: 
Apa yg tak best parking agak susah/jauh, seb baik malam tu dapat parking tepi jalan yg berdekatan

1 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

mak ai golapnya.. tensen je kan..takpe lain kali pi la lagi..kata duk shah alam kan