Jumaat, 4 Jun 2010

GA-BESDAY PAPA DHIYA

Aritu mama merancang wat GA sempena 3rd Anny mama ngan papa tapi x berkesempatan kerana kesibukan mama nak study utk interview ( ada 2 plak tu), isau ngan UKJK lagi, pastu tokma ada appointment doc 3x untuk 2 minggu sudah ni.HUH..penat jugak otak,emosi dan tenaga


So mama nak wat GA sempena besday papa khas utk follower mama...
so sesape ase nak join follow lah ek..
Syaratnya sangat simple......

*xperlu tampal2 banner kat n3 atau sidebar...kalau nak tampal gambar terpulang
*tapi ada soalan perlu dijawab utk cari PEMENANG UTAMA.,.
*then yg lain tu akan terima hadiah saguhati berdasarkan cabutan undian oleh papa
  (nanti akan ditentukan berapa orang) 
*and ada hadiah misteri utk calon pilihan hati..
*Pastu nak mintak ucap besday kat papa jer...satu ayat pun xpe
*Then taruk lah skit link ke blog mama ni..

*Tarikh tutup: 11/06/2010...jam 6 petang
*Pemenang akan mama umumkan selepas kami balik bercuti nanti ek..
*Hadiahnya ialah buahtangan dari Kelantan... 
 

 Soalannya:
  1. Tarikh besday papa....(kalau rajin baca blok ni tau kot..x tahu try jer hentam)
  2. Besday yg keberapa?
  3. Teka hadiah ape agaknya mama bli utk papa...
Sape yg betul jawab soalan tu dipilih sebagai PEMENANG UTAMA
Pastu tinggal link n3 kat komen entry ni...

Susah ker?x kan?


Nota kaki:
hint: Ada big event start pada tarikh yg sama ngan besday papa 
        Tahun ni besdaynya.lebih krg angka ngan anny kami...

GA ni utk suka2 dan mengeratkan silaturrahim, so don't take it serious sampai pecah pala pikir..hehe

20 ulasan:

thaqif amsyar berkata...

sudah semestinya la mama aqif nak join..tp bg masa dulu jap yer..nak pikir jawapan :)

thaqif amsyar berkata...

eily, mama aqif dah join

http://tentangaqif.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

rosilah berkata...

saya join

http://rosilahi.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

Usharapa!!! berkata...

Terasa nak turut serta

http://usharapa.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

SoFiaHB berkata...

salam kenal

nak join jugak leh

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

sarah berkata...

Udah join

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

segalanyer kuterima... berkata...

hi elly

join arr

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

shidasyakirin berkata...

join jugak

http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

inahasan berkata...

jOIN

http://inahasan.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

inasepi berkata...

join jugak

http://inasepi.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

anin berkata...

salam
anin mencuba nasib

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

tiefazatie berkata...

hye mama dhiya..
ifa nk join ye..

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

tq!

Nida berkata...

Salam perkenalan dari Kak Nida..

Akak join ye.. mudah2an ada rezeki..aminnnn

http://nisajijah.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

(Buat Papa Dhiya... selamat menyambut ulang tahun kelahiran.. hayatilah bait2 yang telah ku nukilkan)

As berkata...

salam perkenalan
saya dah join giveaway yang akak buat

laman web: http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

kayyana berkata...

salam perkenalan mama dhiya...

saya da join GA ni... linknyer:

http://kayyana85.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

tq mama dhiya

Nana berkata...

hye salam
ni link saya
http://ibudamia.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

zaikulim berkata...

salam..

zai plak nak join

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/06/aliens-singing-happy-birthday-to-you.html

PiNk ButTeRfLy berkata...

hye kak eily!!

i join ek? ni link, please check.

http://ilovepinkbutterfly.blogspot.com/2010/06/besday-papa-dhiya-giveaway.html

happy birthday Papa Dhiya! full wish kat entry. hehe..

cicakgirl berkata...

Assalamualaikum
saya sertai :)
Selamat menyambut ulang tahun kelahiran buat Papa Dhiya ..semoga Papa Dhiya dan keluarga sentiasa dalam rahmat Allah S.W.T. Aminn
http://cicakgirls.blogspot.com/2010/06/ga-besday-papa-dhiya.html

::Mamalyna:: berkata...

Salam, HEPI BESDAY PAPA DHIYA...
Semoga sihat sejahtera dan dirahmati ALLAH

http://ejanblog.blogspot.com/2010/06/giveaway-besday-papa-dhiya.html

sori mama, ai tau dah terlepas waktu tuk submit giveaway nie...tp ai nak jugak join, heheheh