Isnin, 28 Jun 2010

MAMA DAH BELI NI...

Semalam sewaktu aktiviti merewang sekeluarga, tersinggah kat Popular bookshop, hajatnya nak ler bli novel kesinambungan Ombak rindu oleh Fauziah Ashari tu...tajuknya Rindu cintaku tapi tetiba jer mulut ni gatal tanya promoter tu ada lagi x buku Wardina...then promoter tu kata ada 1 agi. Mama aper agi terembat plak buku ni..hehe.. tapi mama memang nak baca pun, bila tengok pada kelarisan jualannya ag a berminat nak tahu isi kandungannya..
 Mama dah baca..menarik jugak ler sebagai info parenting..kpd ibu2 x rugi tau beli buku ni
Harganya pun baru RM19.90.
Bila balik umah terbayang2 plak novel tu..sebenarnya mama dah pernah ada tapi member pinjam tak pulang2 sampai skang. Mama sayang sangat ngan koleksi novel tu sebab dia bersambung...then 2 buku lak tu ilang..
Xper bulan depan palk ler beli.
Then mama rembat ler 1 buku ag, kali ni buku ilmiah sikit, motivasi, agama..sajer nak bacer tambah ilmu dan mententeramkan jiwa.
 Buku ni ada yg berkulit tebal rm33 warna pink, cute jer tngok tapi sebab nak amik buku Wardina plak, terpaksa ler save budget

Sebenarnya mama cari buku Ustazah Siti Norbaiyah bertajuk Hadiah buat Muslimah tapi xder ler.
Buku ni ler mama duk cari..nampak gayanyer kena beli online ler...

Nota kaki:
Mama teringin nak baca "Malaysian Marverick"..semalam dah servey harganya RM100..huhu,,kumpul budget dulu ler..ade sesaper nak hadiahkan kat mama?

6 ulasan:

Mama Hanim berkata...

wah bagusnya eily dh beli ye..
mesti best kan..

hari tu ada gak dlm n3 ni :

buku wardina

Wansteddy Tales berkata...

kawan saya promote sungguh2 buku tulisan wardina tu. eily dah baca, info dia okey tak? kalau okey wan nak beli jugak. sbb pening gak cari jenis makanan yg baik utkdamia. dia bnyk sngt alahan ><

BIONIC WOMEN berkata...

mama hanim: tengah ulang kaji ni...nak tau tahap maner kehebatannya..hehesemoga jumpa ilmu berguna

wansteddy: nanti eily katam dulu yer, wan...skang ni bila eily amik jer buku tu, Dhiya pun dtg rampas.buku dhiya katanya...huh
tapi setakat bukak 2,3 helai ni..menarik jugak

Diyana Zulkifli berkata...

diyana ada jumpa lg satu buku wardina smlm.buku sains kanak2 cenggitula..tk salah tajuk alien kot.menarik jg,ilustrasi cantik.*rajinnye eily mmbaca..ulat buku ni ek..hehe.

BIONIC WOMEN berkata...

diyana..tajuk buku tu siapa alien..memang nak bli tapi dah xde kat popular..nanti nak cari kat MPH lak..

nabilah_2908 berkata...

buku2 ni lebih mudah beli sec on9..if nk cari kt kedai2..susah nk jumpa.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CICAK I HEA*T YOU