Khamis, 3 Jun 2010

KURA2 LAGI LAJU DARI BERUKBAN



Sangat sakit hati dengan berokban ini bila ujung bulan menjelma. Duedate lagi seminggu tapi dia punyer speed, memang kura2 ag laju ler...kekadang macam x logik jer usage dah over.Ampeh!!!!
Lagi bertambah bengang bila time ni ler, nuff banyak contest best2. Bila klik, satu jam pun xleh nak buka..memang menyakitkan hati nurani.
So kepada kengkawan semua, mama mintak maaf ler kalu ujung2 bulan gini mama agak senyap dari membuat entry, atau mengomen n3 anda semua atau mama xder gi blogwalking utk up trafic korang.
ampun sesangat ek..
harap2 semua pepaham jer la nape jadi gitu..mesti berukban ni punyer probs..huhu..
Maner idaknya, nak wat entry, upload satu gambar pun sejam, download lagi ler..berjam2 pun blum tentu boleh, nak buka blog pun sampai berjanggut menunggu. Abis tu, xkan keje mama duk depan lappy ni jer..mau x makan anak, laki.
kekadang time ni rindu kat streamyx dulu...

2 ulasan:

MysDear berkata...

pasang streamyx jer eily...berbaloi rasanya dari drp berokban..harga pun x jauh beza..

Diyana Zulkifli berkata...

eily masa langgan bband ada check coverage tk dgn derang?klu amik sampai pakej 98,tp kwsn rumah tak de pun coverage 3g..huhu...mmg rugi gile..better pi downgrade ,tk pun pi ja psg streamyx balik.

diyana dl,amik celcom bband 68 tu.pastu check lain coverage celcom kat kwn rumah,tgk cover utk 3g nye.so upgrade ke 98.so skrg,mmg tgk utube mcm tgk tv oooo...hehe.klu bkn peak hour,mmg laju gila la kan.;)