Selasa, 7 Disember 2010

CIK ANON BERMACAM RAGAM

Ada something mama nak kongsi ngan kengkwn semua.
Semua ni kerenah Cik Anon yg bermacam ragam

U oll ingat x entry mama KARPET OH KARPET tuh.
Entry tu entry ntah aper2 jer..
bukannya best pun, bukannya hebat pun..sekadar buat cerita harian mama.
Tapi ada jugak cik anon yg berkenan ngan entry tuh..
OKlah kan kalau ada yg suka entry kita..





Tapi kalau yea pun berkenan, xkan ler sampai nak mengopikan???
Bukan ker personal blog bermakna kita ikhlas bercerita tentang kehidupan peribadi kita.
Utk tatapan kita dan anak2 suatu hari nanti..
Pastuhkan..kalau yea pun nak adaptasi bagiler link blognya
boleh ler mama melawat kan???


Apehal guna TANPA NAMA kalau betul nak berkongsi..

Ntah aper2 ler...
Mama mula rasa x selamat segala gambar dan cerita mama.
huhuhu

U oll rasa aper sebenarnya niat si anon nih???? ikhlas ker dia nih??
kalau ikhlas kenapa bersellindung??? kan??kan???


Nota kaki:
Tengah tunggu watermark dari WAnsteddy ni..x siap lagi..huhuhu

16 ulasan:

Ummie Bonda berkata...

Assalammualaikum..

Salam perkenalan dari Bonda, Bonda Follow blog ini ya!

sayaDeyla berkata...

bahasa anon tuh macam indon je. kan. kan.

MrS. F!zA berkata...

ha bru nk komen camtu gak... mmg mcm ayat indon la camtu..ckp ayat pusing tu mmg mcm org sana.ahahahaha..

lama xnmpk eily update..cam pelik je tak naik pon kt bloglist..atau terlepas pndg..

kt dashboard jrg tgk tu yg lmbt thu org update..hehe

Farra Dhelina berkata...

mungkin spam kot..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

aik, kalo ye pun nak pinjam entry pakai la nama sebenar kan....ish2

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

aik, kalo ye pun nak pinjam entry pakai la nama sebenar kan....ish2

Lelord berkata...

ekekekeke mcm2 hal kan. lela penah n3 pasal tgh sakit pala, tp ade lak anon omputeh gaknya leh cakap good.. nice n3 hahaha ape kejadah bestnya org tgh sakit pala

Diyana Zulkifli berkata...

spam kot eily

mamalieyna berkata...

ha la baru nak kata, ayat mcm dr indon jer..herm..musykil2x.. apa ke halnya?.

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

penggunaan bahasanya macam dia orang seberang je..

nabilah_2908 berkata...

watermark tu penting... :)

mcm si anon kata..dia newbie dlm blogging...mungkin sebab tu dia lupa nk letak link..

tp ayat mcm tunggang langgang...macam di translatekn pun yer juga...

enth la...

tp ok juga...sekurang-kurangnya dia bg tau..ada yg tk bg tau..main ambil je..lagi teruk kan..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
DIY BLOG TEMPLATE

wan nurul hezrina abd halim berkata...

aah nape dia guna nama anon ek?kalau betul nak sharing bagilah link blog.barulah kita sesama kongsi..tang maner ek dia nak kongsituh?pelik gak

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

kemana tuan rumah menghilang nie senyap dan sunyi je rumah..

Amy Syaquena berkata...

As'salam...

singgah sini melawat tuan rumah...

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

amy datang bertandang sini lagi di pagi rabu...

Amy Syaquena berkata...

As'salam...

amy singgah di petang khamis, tuan rumah betul2 busy nie..