Khamis, 30 Disember 2010

MY NEW BABY

Eiiii..kalau ler new baby itu adalah anak yg ku kandung
betapa ler bestnya..
Bilalah agaknya Dhiya ni nak ada adik.
Baca blog kengkawan ramai yg akan berbaris tunggu turn bersalin 2011.

Nak perkenalkan my new baby...




















Acer Aspire 4741-372G

suka n teruja yg teramat.melompat x ingat dunia sampai terkena kipas syiling..haha
(percayakah anda???)



Baru dapat semalam

Time kasih Kanda..
Love u 6000x ganda
Memula mama nak beli netbook sajer, tapi papa kata kang x puas lak tengok blog
skrin kecik...kuikuikui...
kebetulan yg ni ada promo so beli ler yg ini..

bukan itu sajer, papa siap belikan menda nih









Printer
Canon MP287 - balck series


Mama sangat teruja ok...
Almaklumler.....lappy lama ni, hak milik kerajaan..kuikuikui
X sabar nak print gambor....x payah cuci kat kedai ler pasnih..




Nota kaki:
Masih guna lappy lama yg serba rosak ni..hehe sebab gambar2 banyak dalam nih

7 ulasan:

MRS. K berkata...

pasni tungkus lumus la eily.. ade lappy baru.. siap buat autopublish entry lagi.. hikhik

MrS. F!zA berkata...

pheww! dia beli printer lg edban la :p

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.k:
hahaha...mrs.k ni macam tau jer yg lappy lama ni xleh autopublish..time dia lari, tapi bila check sama jer time..ntah ler, dah tua kot tu dia jadi pening

mrs.fiza:
sama harga ngan yg fiza cakap tuh..tu yg beli yg ni, sebab ada promosi

mama rifQy berkata...

wallllllllllllllaaaaa!!bestnyeeee

Pn. Zana berkata...

best2..bape ek rege die?

amirah berkata...

bestnya...benda baru memang best

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wahh dapat lappy baru..erm patutlah pulun mulun wat entry banyak2.huhu..sayang yedak kat en hubby tuh=)