Khamis, 2 Disember 2010

KARPET OH KARPET

Bebaru ni, x ingat ler ari Ahad ker ISnin baru ni ek???
Gi Shah Alam cari makan..
Cuti2 sekolah ni jadi sedikit malas plak nak memasak..hehehe
(Malas nak beli barang basah, sebab akan balik kampung bila2 masa)

Pastu, papa ajak g Jakel..Xtau ler aper angin papa tiba2 ajak terjah Jakel.
Kalau mama yg request nampak cam betul skit kan..
Betoiiii, mama x request pun, mama xder niat pun nak tengok kain.
Tapi bila papa ajak mama angguk sajer.

Takder kain yg mama berkenan ok..
Pastuh gi tengok langsir...ada jugak yg berkenan tapi x match sangat.

So kami keluar tangan kosong ajer.

Pastu...mama ajak papa g tengok karpet kat Jakel Carpet tuh.
Mama ada berkenan ngan 1 karpet tu ok..
Pastuh tanya punya tanya
Harganya adalah RM1500
(size bese yg letak depan tv, tapi handmade sebab tu mahal)

kebetulan plak yg mama berkenan semuanya mahal2
(High taste jugak upernya mama nih...)


(Gambar carpet yg berkenan lupa nak snap ler plak)
Dhiya asyik berlari kehulu kehilir..huhu



Nak tahu aper jadi????
Papa trus tarik tangan mama...jom ler katanya..
.
"tunggu ada umah sendiri dulu ler, Dinda"
Kuikuikui..seb baik mama x guling2 nak jugak kat situ

Sedey wooooo....x dapat karpet itu..
sungguh cantik



Nota kaki:
U oll tau ker port nak beli karpet murah n berkualiti?? stakat murah sajer, Mydin pun ader.hehe

8 ulasan:

sarah-najwan berkata...

rasa kalu kedai byk jual kpet kat jln TAR kot..xtau murah ke x?

akak xguna kapet sb anak kalu batuk..mesti semput..

BIONIC WOMEN berkata...

SArah Najwan:
saya pun x guna karpet..hehe
tapi anak dah besar ni mecam tertarik plak nak letak kat ruangan tetamu tuh.

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

kak ayu pun pernah beli kat jakel carpet..utk bilik aleesya...yg lain2 memang beli kedai karpet khas tu..bukan bangla yg jual..tapi cina..hehe

Lelord berkata...

kat jalan tar murah...nilai pun ade kan. kat doha ni pun murah gak meh la sini

Diyana Zulkifli berkata...

diyana tk gn karpet.hehe

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

amy kalau boleh x mau guna karpet tapi nak uat cam ner en.hubby soh pasang gak dalam bilik..hari2 kena vacum kalau x berhabuk amy x tahan...

Tanpa Nama berkata...

Sebagai Newbie, saya selalu mencari online untuk artikel yang bisa membantu saya. Terima kasih Wow! Terima kasih! Saya selalu ingin menulis dalam sesuatu situs saya seperti itu. Dapatkah saya mengambil bagian dari posting Anda ke blog saya?

wan nurul hezrina abd halim berkata...

bab yang maner si anon tuh copy..cerita peribadi pasal karpetniejer nak copy??

si dyia nampak enjoy