Rabu, 1 Disember 2010

SEKARANG SAYA ADALAH............????

Secara rasminya nak bagitau...



Mama skang adalah ahli dan pengedar HPA/Radix



Itupun nak bagitau ker?????

Suka hati ler kan?

Time kasih kepada MRS.FIZA

Ape kaitan ngan MRS.FIZA???
kerana dia adalah upline mama. :)

So pasni leh ler wat GA hadiahnya Kopi Radix..hehehe

Belum ler sampai nak jadi pengedar tegar lagi okeh..
Utk kegunaan sendiri dulu.
Manerlah tau esok2 rezeki bertambah kat situ kan?????

Yang paling penting, x sabar nak menerjah Radix Fried Chicken (RFC)
balik Kelate ni..adakah sesedap seperti diwar-warkan..hehe



Nota kaki:
Mencari yg halal itu harus.

15 ulasan:

ibuayahdamia berkata...

mak kak ayu ahli....selalu suruh kak ayu jadi ahli....hehe..

mama rifQy berkata...

wah jadi ahli gituuuuuuuuuuu

BIONIC WOMEN berkata...

ibuayahdamia:
hehehe...ni semua pengaruh Fiza ni kak ayu..hehehe..
xderlah, yuran keahlian seumur hidup tu yg wat eily berminat tuh

Mama rifqy:
hehehe...bukan hubby jer kuat terpengaruh, me jugak..kahkahah

MrS. F!zA berkata...

hahaha pengaruh ke?hehehe

psni leh la terjah rfc..h

MY HEART berkata...

Salam kenal,

Jalan2 dan singgah ^_^

Momma Mia berkata...

pas nih bleh jual ais krim radix yg sedap tuh

MRS. K berkata...

hubby i pon jadi ahli jugak.. dah 2 taon kot. slalu gak beli dulu masa dok putrajaya.. skang nan ado

Lelord berkata...

heheh x penah lak rasa kopi ni..agak2 best ke

Diyana Zulkifli berkata...

diyana pun ahli.smata2 utk beli ayam organik kat kedai hpa n mkn rfc.hehe.sedapla eily..;bleh lawan kfc la.:p

yg pntg semua brgn hpa,halalan n toiyibba

Pn. Zana berkata...

hehe. asben sy dh jadi ahli.dlu kerap pegi beli kopi radix.skarg, cm dh slow sket..hehhee

best nye RFC..bile nak buat kat sini ek ?diorg kata nak buat kat shah alam .

amirah berkata...

kat Melaka dah ada.Selalu makan : P . Yang pasti kan ayam dia mak oi..kuss semangat. Sehat2 walafiat semuanya

nabilah_2908 berkata...

tul kata Amirah...kt melaka pun ada...di Mydin MITC... :)

lebih kurang mcm KFC...tp tidak la sesedap KFC...

sy suka burger ayam nya...sedap.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HEART ATTACK

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.Fiza:
pengaruh yg baik xper...
eily terliur tengok entry ayam fiza tuh..hahaha

My heart:
salam kenal//singgah sini selalu yea

momma mia:
momma jadi pelanggan first eily ok???

Mrs.K:
Ni pun nak beli ayam ler...
Meh eily buka cawangan kat NIlai..haha

Lelord:
Nnti ler me buat GA, Lela kena jadi org first join..haha

BIONIC WOMEN berkata...

Diyana:
sebab halalan toyyiban tu yg join tuh..skang ni semua benda diragui kan?kan?

Pn.Zana:
tu lah, bilalah nak bukak kat kl ni kan???? Kalau yg kat Shah Alam tu bukak jom kita g layan sesama.

Amirah:
Melaka lagi advanced nih..hehe..
kat sini banyak sangat saingan kot.

Nabilah:
x sabarnya nak tunggu RFC bukak kat Shah Alam nih..

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

Amy suke produk HPA.. sangat mujarab..