Khamis, 11 Mac 2010

APA HARUS KU BUAT?

Benda ni mama cukup x suka, tapi dia selalu ada. Susah nak pergi walau macam2 cara mama halau dia pergi. Degil betullah...Apa lagi harus mama buat??? Tolonglah bagitau, kepada sesiapa yang ada petua2 mujarab untuk musuh ketat mama ni...apa lagi kalau bukan DOUBLE CHIN..
tengoklah musuh ketat mama tu tetap ada di mana2 mama berada...HUHU

Mungkin sebab berat badan mama yang naik menyebabkan si CHIN ni pun menjadi dua, tapi mama ada jugak tengok kawan2 yang dah berisi tapi muka dowang still slim, cantik, tegang..xdelah macam muka mama nampak teruk sangat...

tengok..kat sini pun dia ada...BENCI..la

Dah banyak jugak petua mama try tapi x jadi lagi setakat ni...antaranya:-
  • urut2 bawah dagu tu ke atas tiap kali pas mandi
  • tepuk2 bawah dagu tu hari2
  • pakai masker
Setakat ni xder hasil..HUHU..Mama ada terbaca tentang Loreal Revitalift, x taulah berkesan ke tidak, rasa macam nak try jer...tapi ongkosnya belum memadai untuk bli satu set penuh tu..Tunggu gaji mama dari papa untuk bulan ni..HEHE, Kalau papa baca, 'harap bagi lebih skit, papa ek!!'...


Ntah berkesan, ntah tidak...Trylah dulu....

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

I like use viagra, but this no good in my life, so viagra no good.