Selasa, 16 Mac 2010

JAGOAN TREK

Ni sepatutnya entry semalam, tapi lupa plak nak hupdate...

Jangan tak tau, semalam my family and I pergi berjogging. Dengan Dhiya skali join. Trek jogging kat padang MPSJ tuh x sampai 10minit pun dari rumah, tapi atas sebab yang tak dapat dielakkan (Korang agaklah sendirik ek...HEHEHE)...baru semalam kami sekeluarga join aktiviti riadhah petang kat situ. Kat trek tu memang sentiasa happening.
Pergi nih pun atas desakan mama yang terlalu ingin untuk kurus. (Tapi macamlah jogging skali setahun tuh boleh kurus. Lu pikirlah sendiri, mama.)

 Warming up...

Muka dah agak penat setelah satu round trek.Si kecik tu maintain jer...

 Wah...chayok2 mama..2nd round tuu. Tak kurus jugak pas ni..xtaulah :(

Seronok sangat sebenarnya tengok Dhiya pun enjoy berlari-lari anak.Papa abis satu round, jangan terkejut mama boleh abis 2 round campur ngan jalan separuh....Beselahkan, hari first.

Sambung pulak dengan sesi exercise...Ngan Dhiya punj sibuk nak exercise
Muka papa yg control hensem biarpun kepenatan...kwang3

Biarpun penat dan keletihan tapi kami happy....
(mama yg terlebih happy, perasan kurus skit la tuh..menyampah)

4 ulasan:

king nothing berkata...

teruskn usaha.usaha maju jaya.hehe

NURUL berkata...

dah hilang stress??nampak ceria dah tu..hehehee...

mummy dhiya,
nak tgk template2 best tgk cni..

http://www.bloggertemplatesblog.com/page/21/

rasanya mcm sama jek kita punye prob..mummy dhiya pny pon berbalam2...

malas betulla nak tukar template!!!arrggghhh...tidak...huhuhuhu

Rowena Chasez berkata...

wahhh akak..
happy family..
suke tgk..:)

bionic women berkata...

rowena...

tq so much.....