Isnin, 22 Mac 2010

BELON WARNA WARNI

Semalam papa bawak mama dan Dhiya layan pesta belon kat Putrajaya. Ramainyer orang, jalan pun sesak dengan kereta yg banyak. Mujurlah bila kami sampai tu, ada kereta yg nak keluar, so x perlu pusing2 cari parking...rezeki. Masa kami sampai belon masih kuncup (HEHE) betul ker istilah tuh? mengikut jadual belon akan naik pukul 6 petang.
Mama berhajat nak naik belon tuh, tapi memandangkan Dhiya kecik sangat lagi hajat dibatalkan, fikir keselamatan Dhiya first.Buatnya dah naik belon tu dia menjerit ketakutan, sian plak dia..emosi terganggu, so aritu kami layan mata je tengok belon bermacam2 warna dan bentuk.Jom layan pic..

Dhiya sempat beli bubble gun...tengok ramai budak2 main dia pun nak..RM15 tuh..HUH.tapi auto x pyh celup2 siap ada lampu2

sibuk main bubble gun dia..

masa ni belon baru nak naik...

belon warna warni di udara...macam2 pattern tau, yang sebijik buah oren pun ada..hehe

 Pastu kami pun balik sebelum orang lain berpusu2 balik, untuk mengelakkan kesesakan.
Tahun depan kalau ada rezeki mama nak naik, kalau Dhiya xnak naik Dhiya kena tinggal kat bawah..HEHE. RM10 untuk dewasa and RM5 kids 3yrs and above.

2 ulasan:

king nothing berkata...

waa.bgus2.mmg kna naik gak.baru tau ase cne terbang smbl lmbai2 kat pnnton2 d bwh.hehe.

-- LoVe.. LiFe -- berkata...

bestnyer... x sempat nak g baru nie... huhuhu