Rabu, 10 Mac 2010

LEGA RASANYA HATI

Semalam dapat servis call dari Wyeth tentang nutrition. Memang kena pada masanya pun. Mama tanya sepuas hati tentang Dhiya yang x nak susu formula nih..Apa lagi harus mama buat???

So kata pakar nutrisi tu, pada umur Dhiya susu bukan lagi sumber utama, tapi pemakanan yg paling penting, if Dhiya refuse to drink formula milk, mama can replace with fresh milk or cheese for her calcium intake. Good!!!! lega skit hati mama.Setakat ni Dhiya not a peeky eater..Dia suka sayur sangat2, nasi makan, fruits makan..fresh milk dia suka, cheese ngan bread dia suka..so xde masalah mama rasa..TQ Wyeth

Wyeth pun janji nak bagi lagi skali sample susu, manerlah tau Dhiya nak plak..(Try jelah...)
Tapi yg mama bimbang milo uht yg dia minat tu..takut rosak gigi...lagipun pemakanan Dhiya memang kena diawasi dari kecik ni sb Tokma kan kencing manis...kencing manis boleh diwarisi tau...HUHUHU..takut.

Sape2 nak tau tentang wyeth products, services or Wyeth mama club bleh try careline atau join wyeth kat Facebook..banyak info...

2 ulasan:

kinna berkata...

sy pon ade dpt kol dr wyeth jugak..
milo? zulfa pon sgt suka.. tp member ckp tak elok bg budak2 yg aktif sbb ade acti-gen yg menambahkan keaktifan budak tu..

bionic women berkata...

ooo ye ke..takut nih...Dhiya truk betul addict dengan milo.Kadang2 bangujn tengah malam pun tanya milo..tapi slalunya cakap xder...huhu..x ingat macamaner dia leh start minum milo tuh...slalunya mama x bagi menda manis nih