Selasa, 16 Mac 2010

PENYERI HIDUPMU

Selepas menunggu hampir tujuh (7) tahun, akhirnya kawan mama ni...Janatul dan Masri menjadi mama n papa jugak. Tahniah buat mereka dengan kehadiran baby boy yang cukup comel...
Inilah dia,,Ahmad Rayyan Al Nasran..(Cute sangat lesung pipit dia)


Semoga kehadiran baby yg diberi nama Ahmad Rayyan Al Nasran nih, kehidupan mereka suami isteri bertambah bahagia dan dilimpahi rezeki dari yang maha kuasa.

 Pasangan bahagia,Janatul Afidah dan suami Masri

P/S: Buat Janet dan Masri, jika anda membaca entry ini...(HEHE) Sebagai kawan aku sentiasa mendoakan yang terbaik buat korang berdua. Jaga Rayyan elok2 kerana dia adalah anugerah yang tak ternilai harganya buat korang berdoa. Aku tau kesusahan yang korang alami hinggalah hadirnya Rayyan dalam hidup korang...Semoga korang lebih bahagia..Sayang selalu, dari aku sekuarga   :) (dah bergenang air mata ni tingat kat Janet)..huhu

1 ulasan:

bionic women berkata...

tahniah janet...rindulaaa