Khamis, 8 Julai 2010

ENTRY PERASAN..MENYAMPAH TOIIII

PERHATIAN: 
Entry ini adalah entry penuh PERASAN dari mama..
so kepada yg x berkenan nak membaca jangan baca..hehe

Ceritanya tentang gambar ni...yg diambil 2hr yg lepas
(x leh bagi gambar yg clear sgt kang ilang plak mood PERASAN)
Gambar ni bukanlah cantik pun tapi mama terperasan best..nak tau naper???

 Nampak x jeans yg mama pakai tu?....
itu adalah Levi's jean size 28 yg mama beli sebelum kawin ag, 
masa dating2 ngan papa dulu..hehe
walaupun dulu seluar ini agak  besar ngan mama tapi sekarang agak fit tapi mama terasa best
kalau dulu pinggang seluar ni boleh pakai kat hip tapi sekarang kena pakai betul2 pada pinggan 
mama tetap rasa best
sebab mama dah boleh pakai seluar ni setelah 3 tahun xleh sarung

Nampak baju yg mama pakai tu?
Baju tu bukanlah baju mahal atau branded
tapi nak bagitau sizenya S
HEHE

So...kesimpulannya mama perasan KURUS...kwang3..
walaupun masih ada sparepart..dan muka tu chubby giler...iskh..sikh..iskh

Nota kaki:
Bila agaknya boleh pakai seluar size 27 macam dulu2...
sape tahu petua nak kempiskan perut yg menggeleber? HUHU

12 ulasan:

Mama Hanim berkata...

huhu..vogue gitu..

BIONIC WOMEN berkata...

Mama hanim: vogue ke mama hanim? xder maknanya..hehe..tu tgk dalam gambar yg x jelas..kalau tgk real nampak ler spare tyrenyer..hehe..malu2

nabilah_2908 berkata...

bagus la tu....dh kurus...ha..sngt jeles..nk kurus juga...huhu... :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
READ MORE

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil berkata...

hahahaha mama... bagus.. teruskan usaha.. mcm ibu Aqil ni tringin sangat nak pakai suar saiz 28 tp dr anak dara, sampai kawin sampai lepas Aqil umur 2 thn saiz suar ibu tetap 26 jer.. malah longgar dkt bhg peha.. adoiiiiii!!!! kurus kedengking.. ;o)

juelee berkata...

wowww weeee leh ajdik pembakar semangat untuk kurus pas bersalin nnt nie...

BIONIC WOMEN berkata...

Nabilah: bukan kurus sangat pun..x setanding ngan usaha yg dilakukan kot..hehe


wife mr.Em-ibu mr.Aqil: makan banyak pun x gemuk ker ibu aqil? eily ni dah beberapa bulan x makan nasi tapi turun sekilo 2 jer..huhu

juelee: jom kita sama2 kurus..

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

perut ayu pun buncit sikit gak..tapi since puasa 2 minggu lepas, kecuali weekend lah, perut dah flat...tu yg beria nak pi fitting tu...wakakaka..

jom sama2 kuruskan badan utk kecantikan diri dan suami...

jumie berkata...

koi ni mcm dah xde harapan nk pakai size 27.. skrg pakai size 29

mamazana berkata...

wow... beshnya dah bole pakai size 27!! bj size S pulak tu. besh...besh...

BIONIC WOMEN berkata...

ibu damia:perut ni masalah betul la...hehe..manyak muncit..
jom kita cantikkan diri..

kak jumie: jom ler kita diet kak...dulu akak kenmen slim melim..koi ni hok terlebih lemak..

mamazana: best tu memang best..tapi seksa gak tahan selera..hehehe

n@m@n berkata...

bila lah dapat pakai jeans saiz 31 yang dah tak boleh pakai tu..hoho

BIONIC WOMEN berkata...

cikgu naman:mesti dah boroi ni..hehe