Khamis, 22 Julai 2010

LA CREMERIA....LAYANNNNNNN

Ni kira sambungan enty berjelaga ni..hehe..mama dah jumpa cara camner nak bagi x berjelaga sangat kepala otak mama ni. Dah dapat terapi yg TERBAIKKKKK punyer..Sangat2 syok dan mebeles terapi yg mama wat ini..
 Mama suka Almond pecan praline...sangat mebeles

Mama layan La Cremeria..sangat2 syok tau.sampai x ingat dunia..dietnyer ape tah lagi . dah ke laut..ulang suara ke laut.
Semalam masa g Mydin memang dok berangan dalam pala otak nak beli La cremeria. Bila sampai jer kat Mydin barang2 lain yg nak beli tu trus ilang dari pala otak, yg ingat hanyalah La Cremeria. Dah sampai kat bahgian peti tu jumpa yg bekas kecik jer, siap ngeluh bagai x jumpa yg bekas besar. Papa kat sebelah siap sound dasyat nyer, beli yg kecik je laa, kang mulalah tarik muka sebab diet tegadai. Camner nak dapat 55kg before raya..awak tu kaau jumpa eskrem memang x ingat dunia.HUHU papa kijam tau...jgn ler sebut bab 55kg tu time giler ni..kesudahannya beli yg kecik jer walaupun jumpa jugak bekas besar punyer.

Bab x ingat dunia tu memang betul..mama leh habiskan sebekas eskrem tu klau makan time tensen tau. Dasyat2..anak mintak pun wat2 x dengar jer..wah mama x berperikemanusiaan sungguh..

Skali mama hadap...haaaa...amik ngko setengah bekas dah..

Layan ngan roti macam Dhiya ni pun sodappp...
Budak2 xleh makan banyak2 tau

Sungguh mebeles layan La Cremeria Almond pecan Praline time kejelagaan melanda otak ini.. HEHE..Layan kunyah badam2 dalam eskrem tu menenangkan sungguh..jaPapa kata eskrem murah2 xper a nak giler pun, jangan mintak eskrem memahal sudah, awak tu bukan leh makan sikit2..HUHU..kekijaman melanda papa ag..
Akhirnya tanpa ku sedar..tau aper terjadi?

Licin sebekas La Cremeria skali mama hadap..Pastu baru ler terasa macam badan naik time tu jugak
Haaa...baru tingat, tapi kan otak ni punyer psyco baru jer habis makan dah ase badan semakin debab..ampeh toi la

Sekian citer mama menghilangkan kejegaan diri.


Nota kaki:
Mama tetiba teringin nak minum jus avocado coklat ler..saper tahu kat maner best??? Please gitau mama

4 ulasan:

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

dah rasa ais krim ni..memang sedap...kat rumah ni memang kena ader stok ais krim...buat ubat kalau aleesya + ayyunie meragam + merengek..tunjuk ais krim tu terus senyap...

Diyana Zulkifli berkata...

tk pnh dgr pun avacado coklat.sedap ek

BIONIC WOMEN berkata...

ibu damia: kalau kak ayu wat ubat anak2 merengek, kat umah eily plak wat ubat bila mama Dhiya yg meragam..kakakah

Diyana: sedap jus tu, biasanya kat restoran nasi padang atau yg berkaitan indonesia ader
avocado tu eat jus then dia tambah sirap coklat.

nabilah_2908 berkata...

hoho...sedapnya ice cream tu...teringn lak....

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERMIMPI TENTANG ULAR