Jumaat, 16 Julai 2010

KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA

Dulu mama pernah wat entry mama nak try Loreal Product utk hilangkan double chin mama kan? Ingat ag? 
aper x ingat? KLIK SINI
 
Mama dah try, dah lebih dari 2 bulan mama pakai tau...Nak tahu hasilnya? Amat memuaskan

Mama just pakai pencuci, toner, krim malam dan Revitalift face, contours & neck
yg ni harga dia memang tertelan jugak air liur tapi berbaloi dgn hasilnya...
skang mama pakai botol yg ke-2
 
ni gambar dulu sebelum pakai..ntah kemana dagu mama..hehe
 
ni gambar selepas pakai....baru ler nampak runcing skit dagu tu..hehe
berkesan kan? baru abis sebotol tau
 
xceli mama dah lama guna produk loreal, sejak dari zaman U lagi..produk loreal amat serasi ngan mama..
memula dulu pakai Loreal White Perfect..lama sangat stick ngan range tu sampai ler ada masalah dagu berlapis2 ni...
Mama banyak kali jugak try produk2 lain tapi semuanya x serasi, ada yg jadi tumbuh jerawat, ada yg jadi bertompok2, ada yg jadi berminyak2 muka...

Loreal jugak yg sesuai.....kerana diriku amat berharga..hehe


 
Nota kaki:
*U oll pakai produk aper ek?
*KLIK SINI utk senarai produk kecantikan yg diharamkan sejak 2008 - 2010
 

9 ulasan:

Miss Q berkata...

wow! tp kena rajin sapu la kan?

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

wah...betul ke berkesan ni...nak hilangkan double chin jugak ah...

ayu pakai nivea jer...

Diyana Zulkifli berkata...

huhu..bestnye?btul ke bkesan eily?tp kena amalkan guna la ek,baru bkesan

Mama Hanim berkata...

ooo.. tu petua eily ekkk..hehe..

BIONIC WOMEN berkata...

miss q: memang kena rajin skit ler..hehe..kalau x lambat ler efectnyer

BIONIC WOMEN berkata...

Ibu damia: setakat ni berkesan ler pada saya...banyak jugak nampak hasilnya...bila pakai tudung terasa x ketat ag..hehe..suka2

BIONIC WOMEN berkata...

Diyana: baru 2 botol eily guna tapi everyday x pernah miss..nampak ler ada perubahan..nak senyum or ketawa x malu sangat..hehe
kalau x, kalau pakai tudung ala2 ariani tu mesti ag teruk bawah dagu tu

BIONIC WOMEN berkata...

mama hanim: tu jer la petua saya..hehe..
mama hanim ada petua lain yg leh cepatkan proses menghilangkan dagu? hehehe

Diyana Zulkifli berkata...

nk cuba jg la ni..hehe