Selasa, 3 Julai 2012

ANAK DARA

Sejak i menghilang ni, ramai jugak yg tanya
pasal my sweet angle tu..
Ada ler yg rindu nak tengok gambar dia..
Me sebenarnya malas nak expose gambar family
ala, pada yg dah tau tu mesti paham naper..
sebab tu me nak privatekan blog..
tapi me kena listkan invitation dulu..

Ok ler sebab ramai yg nak tau perkembangan Dhiya 
dalam entry ni me letak ler gambor anak dara tu..
Sekarang ni kalau me panggil dia anak dara kan,,,,,
Dia jawab "Dhiya anak mama, anak papa, bkan anak dara"
Kengkadang tu dia tanya me balik " Dara tu siapa mama?"
hahaha..nasib ler, jenuh jugak nak menjawab
mulut dia sekarang ni potpet2 x benti..
kalau dia tido memang rasa bergema rumah..sunyi sepi

Perkembangan terkini...(tapi idok ler terkini sangat)

Dah pandai menulis....nama Dhiya..
nama cikgu dia...dia pandai tulis, tapi huruf besar le..
huruf kecik x advanced sangat ag..x selancar uruf besar
not so bad ler untuk budak 4 thun kan???

Sekarang dah suka bergambar, tapi stail bergambar xnak tengok kamera
koya  model..hahahha



terubat ker rindu unties semua kat Dhiya????

nota kaki:
nnti me cerita kes Dhiya jatuh kat sekolah.

8 ulasan:

eima berkata...

4 tahun dah pandai menulis hebat tu ... anak kite sebaya tp my son ... masih kurang lagi perkembangan die ...

Mama Kembar 3 berkata...

wah pandainya dhiya umur 4 tahun tulisan dah cantik gitu. si kembar mama nih buat garis lurus pun tak lepas lagik heheheh

Monahiryanti berkata...

lama betul tak baca kisah dhiya.. rindu pulak rasanya.. to mama dhiya keep strong ok.. ;)

Bionic women berkata...

@eima:
berbaloi kot me benti kerja, jadi surirumah 3 thun, jg sendiri anak...cikgu dia pun kata dia lebih cekap menulis dari budak lain.
Tapi xper...normal kalau boy lambat skit menda gini, sebab mereka lebih fokus pada main..girl ni dia lain skit..nnti fahim gi sekolah pandai ler..budak mudah mengikut

@mamakembar 3
Mama ada 3 anak, memang ler susah nak fokus...jgn risau, perkembangan kanak-kanak berbeza, maybe nnti kembar mama lagi advance...
dah tentu dowang dh ada study group..hehe

amirah berkata...

cantik tulisan anak dara ni..eh, anak si eily ni..hihihi...dah beso dah dia..dh lama x tengok

Sidratul Muntaha berkata...

huhuhuuh
aku yg ade dua ni pun pyh nak folus
tpi yg penting kena buat jugak..
klu takkita sapa lagikan?
*budak2 ni mkin beso mkin byk nanya...
tak supe zaman kita dulu...

MRS. K berkata...

yang, lama tak cit cat

wan nurul hezrina berkata...

lamanya tak tgk dhyia..rindu...cantiknya dress dia..eily sihatt?