Selasa, 31 Julai 2012

BLUSHER

Sejak dua menjak gambar me tersebar kat FB..
(Wahhh....tersebar yg x tahan tu..)
ramai jugak kengkawan rapat yg PM ler, SMS me
bertanyakan tentang blusher yang me pakai...

Wahhh...x semenggah mak glamer sekejap nok
kalau time ni ada produk makeup nak jual, komfom laku.hehe
Idok ler tersangka-sangka upenya ramai terbekenan kat blusher tu
(Sentap mak tau, blusher yang hangpa semua nampak dulu.kuikuikui)
Kepada yg nak tengok gambor silalah terjah FB..
xleh review kat siniler, kang ada lak tengok ngan meluat

Hokeh ler....mehler me share kat sini, kalau share kat FB kang
ramai lak komen kata me ni budget cun, huhu
paling xpun ,me bimbang lak mereka2 yg jual makeup tu
tutup kedai..wahhhhhhhhhh...ayat poyooo x hengat.

Sebenor-benornya, tiada yg tipu..me pakai blusher brand:

GIVENCHY PRISME AGAIN
NO 2..LOVING PINK



Tapi me dapat ni sebab menang kontest hokeh
bukannya me beli...me xdok duit nak beli mekap memahal
siyes, lama dah x membeli makeup, pakai yg menang kontest jer
itulah satu2nya blusher yang me ada..huhu
pengakuan ikhlas dari me...huhu..sedih, sedih

xceli, memang best blusher ni (dengan me ler)
warnanya senang nak blend ngan muka me
dan yg penting x bertompok2..

kepada yg bertanya tu...sila terjah SOGO..haha


nota kaki:
Me tengah cari petua nak ilangkan sunburn kat muka ni..


*Teringin sangat nak beli makeup BobbiBrown...bila ler tercapai nih

8 ulasan:

KhaiRin : anies berkata...

cantek la kaler dia.. suwit gitew

eima berkata...

wahhh ... ptg nnati nk terjah gak nengok gambo ...skrg ni masih di blocked lagi

mama aleen berkata...

saya pakai time rajin je.. :)

Lelord berkata...

pheeeweeet

darling meh join my ga ne tau leh dapat bedak arab

http://canteek-selalu.blogspot.com/2012/07/bedak-arab-giveaway.html

MRS. K berkata...

wahhh... jadi MUA plak skang ni yer. hehehe

amirah berkata...

kena saving sket2 la eily..kita pun ada barang nak beli sesangat tp sayang nak kuor duit selepuk gitu..nak simpan sket2 supaya impian tercapai gituuu..hehe

kayyana berkata...

wah.. glamour gitu..hehe.. givency ni produk die mmg best ek.. hehehe... nnt blehlah try kan

Nad @ MamaZN berkata...

OooOO...
itula rahsia kejelitaan mu iteww ya..? =)

eh, eily, mms kite gmbr pencuci muka tu..dgn nama produk skali
wiken ni nk jaln2 bleh kite tolong tgk2kan skali...