Jumaat, 13 Julai 2012

TEMPURA CHICKEN NUGGET

Me kalau beli nugget mesti beli yang tempura
me x suka nugget biasa yang banyak serbuk2 tu
salah satu sebab tempura nugget ni x mengotorkan minyak
lagi satu nugget yang banyak serbuk2 tu sangat kuat makan myak..huhu

Dah banyak brand jugak ler me try Tempura Nugget nih
Antaranya Marina, First Pride....
Tapi kali ni me nak cerita pasal Farmbest Tempura Chicken Nugget

Nak tau aper yang bestnya??
Me pun x berapa pasti, tapi Dhiya suka sangat brand ni
Alkisahnya me try beli ni bila Pasaraya ada wat offer ritu
RM7.90 sepeket, me beli ler nak try
Skali me tengok Dhiya makan bersungguh2...
10 keping dia habiskan sambil berkali2 cakap sedapnya, sedapnya
Me pun xtau ler naper, brand ni sangat menambat selera dia..


Me memang pengguna tegar Farmbest Chicken Meatball
Memang best band ni, tapi sekarang nampaknya me menambah koleksi
koleksi yang perlu ada dalam peti ais

Ibu mana x xcited tengok anak makan berselera macam tu..
Selalunya goreng 10pcs boleh makan kami sekuarga bertiga
tapi sekrang 10pcs tu untuk Dhiya sorang..huhu

u oll cuba ler..maner ler tau menawan kalbu
Rasanya ala-ala chicken nugget McD tu..bestttttt!!!!!!!!!!!!!!




Nota kaki:
Dhiya sekarang pandai request suh me masak itu ini, siap cakap makan luar x sedap, 
mama masak lagi sedap..huhuhu..Sejak mama kerja ni, lunch terpaksa ler kita makan orang lain masak. :(

3 ulasan:

...sWeeT uMi... berkata...

betul tu kalu tgk ank berselera mkn kite pun happy...sama la ngan umi selalu kalu nak beli mesti beli yg jenis tempura (^__^)

Masya berkata...

suami suke jenama ni.. sedapp.. mmg kt org pun suke.. lagi2 anak saya... goreng 6 dia sorang huhuhuhu

KhaiRin : anies berkata...

yeke? sy slalu guna saudi je..x penah try yg lain