Isnin, 2 Julai 2012

HOLLLA, SPAIN.....ADA AKU KISAH

yuhuuuu...yuhuuuu..yuhuuuu..
Ape kelas ko asyik yuhuu..
sekejap ada sekejap xder ngko ni jah oiiiii..
hahahahha...well, baru nak mengelap2 habuk, dan segala sawang ni

Arini mesti ramai wat entry pasal euro kan??
tengok tajuk entry ler plak kan? Apa kene mengena?? ntah ler
Saper penyokong Spain tu melonjak2 terkinja-kinja ler tu
silap aribulan ramai x datang keje arini sebab terlajak

Malas ler me nak citer pasal euro
x braper nak layan pun sebab xder Messi
hahaha, boleh gitu???? Ada aku kisah...

Sebenarnya nak habaq kat cheq semua...
semangat nak aktif semula berkobar2 ni
sedang mengumpul material ni....
banyak kene repair ni, nuffnang nyer,
sidebar pun ntah aper2 ntah jadinya..
cuma terasa nak memprivate blog ni ler
rimas jugak ngan langau2 ni, kang x pasal2 hilang mood
so kengkawan yg dapat invitation jer boleh baca...
Apa agaknya pendapat lu olls, sahbat2 ku???

sebelum lupa...tq pada semua kengkawan yg setia kat sini
tq jugak yg selalu antar sms, call, pm me kat FB
tanya bila nak update, nak tahu perkembangan terkini
terharu gituuuuuuu..(Perkembangan terkini, i makin kembang, hehe)

tengahari sikit nnti bermula entry siap ada gamborrr skali
gambor aper????? tunggguuuuuuuuuuuuuu
cincau dulu, nak wat keje..
(psssttttt....arini bos xder, hiphip hore jap, dia gi kusus)

Aper kaitan gambor ni pulak, ngan entry ni?????
Gua punyer suker le beb...hahah
Sebenarnya, pagi tadi, masa jln turun bukit depan umah, terpeleot jatuh
rasa sakitnya macam tgk kaki kat atas tu, walaupun heel i pkai x tinggi gitu..huhu
sakitttt woooooo...malu pun ada, sebab seberang jalan tu
kedai kopi..hadooo..menten cun jer gua jalan.
(Mesti ada yg gelak kekek2 tu....suka hati lu olll ler..)


nota kaki:
Sedang berusaha nak pos hadiah GA lepas...
i ingat lagi..sowi pada pemenang, tq sebab sabar...

4 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ala kalo nak private jangan lupa invite kita tau. ceria2 selalu

KhaiRin : anies berkata...

welcome back!

Mama Hanim berkata...

yuhuu.. Lama betul diam je.. Semoga semuanya sihat n lancar utk eily sekeluarga ye.. Lama x tgk Dhiya..

iduraz berkata...

ala..janganla private...klo privae, kita nak jd invited reader gak bole?heee