Selasa, 10 Julai 2012

HMMM...WANGIIIIIIIIIIII

Tq BLUINC
Menang dari Majalah EH...
Wangiiiii..

Nota Kaki:
Saya dah x aktif contest online or blog..
Majalah jer aktif tu pun suam-suam kuku

11 ulasan:

eima berkata...

syok dpt minyak wangi mahai .. nk gak masuk contest majalah tp tak minat beli majalah so pendam je rasa tu ...kiki

dah nama pun tak minat membaca sian anak2 aku ...kekeke

mama tisya berkata...

wah dpt adiah dr majalah..tahniah

KhaiRin : anies berkata...

wah..TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH!

SYANI berkata...

Bestnya dapat perfume free...

mama_umar_maryam berkata...

tahniah!!best btol..penah mng skali je dinner kt hotel dari majalah rapi kot,tu pon ntah taon dulu2 hahaha

etiey.com berkata...

wah bestnya... wangi eh?

amirah berkata...

wah...rezeki!

ADEEYA berkata...

me suka minyak wangi ni, m pakai hehe;)

ADEEYA berkata...

me suka minyak wangi ni, m pakai hehe;)

MRS. K berkata...

vavavav.. syioknyer.. hadiah ratus2 jugak

...sWeeT uMi... berkata...

tahniah ye...sekurang-kurangnya merasa gak menang...umi ni tak pernah lak menang sbb tak pernah join hehehee (so cemana la nak menang kan)