Isnin, 2 Julai 2012

MEBELES GITU

Dah janji tadi pagi nak wat entry kan??
so kena ler buat gak..hahaha
bos xder beb, mesti gunakan masa sepenuhnya
(untuk berblogwaking, hoping)..hahahha
Jangan bagitau org lain, nnti dia report kat bos saya
huwaaaaa...saper ler yang kenal bos saya kat sini..

nak tau ker saya nak hidangkan entry aper????
saya nak bagi u oll terliur...hahaha



kerang goreng bersambal..yummy..yummy

kerang sambal ni buat last week....
memang kami 3 branak mengadap x hengat dunia..
sambal pun memang buat x berapa pedas ( tambah kicap )
untuk Dhiya makan sekali...minah kecik tu x pandai makan pedas

memang best ler..sampai papa request suh buat lagi
so...... ini petang nak gi beli kerang nak buat camni lagi
yummy-yummy...duk depan tv tgk Dejavu sambil ratah kerang.

sejak duk area kg ni, untuk dapat lauk pauk
yang fresh dan murah tu memang sangat mudah
kerang ni beli aritu RM1.50 sekilo...
memang masih fresh...terbuka2 lagi, besar2 dan gemuk lak tu


review skali lagi..kasi terliur..haha


nota kaki:
dah start ler tu mula menghupdate bab makanan..kan?kan?kan?
Nak resepi???? nnti ler update dalam DapurDinda

7 ulasan:

etiey.com berkata...

wahh... sedapnya!!!

SYANI berkata...

Memang mabeles... sampai kecur liur nengok kerang tu..

Salina@IbuAqil berkata...

Mak besannnnnn!!
Rindu nyer!!!
Sihat ke mak besan ngn anak nantu tu?!
Slurpppppp!!
Leleh ayaq lioq ni.. ;)

eima berkata...

mmg terliur my fav tu ...heeeeee dh lama tak mkn ..nk nak

Nad @ MamaZN berkata...

welkam bek! :)

kerang tu....
esok nak soh papazakwan pi carik la, huhu!
sedapnye!!!!


bile nak jumpe ni eily, huhu! ;)

mamalieyna berkata...

same menu la..msh berbaki dlm petiais, tp kak einanye, kerang rebus jer..hehe~

wan nurul hezrina berkata...

meleleh air liur..kalau eily nak tahu nurul dekat 1 tahun sejak bersalin sofia tak mkn kerang sbb tak berani nnt sofia gatal..huhu