Rabu, 22 September 2010

BELUM HABIS CERITA RAYA: AIDILFITRI KE-2...OREN LA PLAK

Hari raya ke-2 masih di Pahang. 
Tapi agenda kami ialah melawat sanak saudara. Mujurlah adik beradik my mom duduk secara berkelompok..hahaha.
so xder ler masalah nak melawat kesemua umah ibu2 saudara..
pendek kata rumah dowang selang 2 km jer tiap satu..hahaha

Layan gambar leee..malas nak bebel banyak2..

Masih nampak cam pengantin baru x? 
heheheh...
camner tema oren plak? ok x?
rasenya warna ni semakin menampakkan kegemukan..huhuhu


My happy family

with my lovely angel

the best part of hari raya ke2 ialah dapat beraya dengan Ustaz Abdullah dan Ustazah
Teringat kenakalan masa zaman sekolah dulu
seb bek ler ada guardian macam ustaz yg penyabar dan banyak bagi nasihat.
Selamat hari raya Ustaz dan Ustazah...
semoga ikatan silaturahim antara kita xkan terputus sampai bila2.

Dhiya plak ken men manja lagi ngan ustaz
sedangkan ni first time jumpa ustaz..
yg lucu memula jumpa panggil atuk tp bila dengar mama ngan papa panggil ustaz
last2 dia pun panggil ustaz..
Besenya Dhiya agak malu ngan orng baru kenal...(mesti dia tahu ustaz ni orang baik2...hahah)

Keluarga tercinta....
besau tau umah ustaz ni. puas hati
Dhiya berlari2 macam padang bola dibuatnya..hehe

kat rumah ustaz makan makanan bugis yg amat unik, tapi sayang ler x teringat pun nak snap gambar..
xnak ler nampak jakun sangat kat rumah orang kan?kan?..malu beb

Manusia paling berharga dalam hidupku




nota kaki:
time kasih ye ustaz...bagi duit raya kat Dhiya...keropok, kuih dan sebagainya yg ustazah bekalkan...amat berbesa hati.terharu

5 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

suweeeeettttttttnye oren!!! tp xberani ah nk pkai.. lg terserlah kegelapan kulit ku.. hahahaa

MRS. K berkata...

taon depan i nak theme oren la.. apsal semua orang ada baju 2-3 lai.. siap theme lagi.. i ada selai jer.. sobsob

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.fiza:
suweeet kerrrrr?
nampak gemuk kot..hahaha

Mrs.K:
Baju raya prepare awal thun ag..so boleh ler menambah nambah..hahaha

Diyana Zulkifli berkata...

gmbr 1st eily nmpk kurus.;). bestla bley pose brpegangan cam tuh sbb tinggi korang tk beza sgt.diyana tk bley. nak letak tgn atas bahu en suami dh nmpk mcmangkat tngan stright ke ats..hehe.yg suami dkt 6 kaki.yg bini 5 kaki cukup ja..huhu

BIONIC WOMEN berkata...

nampak kurus?????
suka2...tinggi kami x banyak beza..size kasut pun lebih kureng..kalau hubby nak beli kasut eily dia ukur kk dia jer..kali dia kecik skit x macam kaki lelaki lain yg gedabak..hahaha