Ahad, 5 September 2010

RAYA INI LEBIH BERMAKNA KERANA.........

Memang raya tahun ini lebih bermakna


1st: : kerana beraya di Pahang..( tempat tumpah darahku)

2nd: besday emak saya jatuh pada hari raya

3rd: kerana mama telah dapat........









hint nyer...kena baca entry AKU RINDU PADANYA

























ini....




















 Lumix DMC-FZ35
belum mampu nak belli DSLR ler....
dapat yg ni pun dah bersyukur

terima kasih papa...
x sia-sia mengepos entry AKU RINDU PADANYA itu..hehe

so, good bye Olympus fe-190...saper suruh rosak...huh

Ni ler yg osaktu

Mama dalam proses nak riki2 dan get used with my new gadget itu.....
dan boleh tangkap gambar raya best2



Nota kaki:
Buat papa...terima kasih atas hadiah ini......amat menghargainya...luvvvvvv uuuuu
*Papa kata kalau beli DSLR kang mama x larat nak pikul, bahu mama kan memang dah secondhand
(patah masa xcident dulu)

9 ulasan:

n@m@n berkata...

wah..meletops la gambar² raya nanti..hehe

Wansteddy Tales berkata...

perghhhhhh.... sakan raya thn ni eily >< sesungguhnya aku jeles! nak jugak... nak jugak.... puas kuriki2 dgn hb... dia suh beli sndri! huhu...

aS_c0mei berkata...

wawawaaaaa....kellllaaassss la raya nanti.bergambo sakan.hehehe...

T@sh Sch@ berkata...

eemmm bes nyer ... sy pun tgh riki2 yang murah2 ... nak jugakkk!!

BIONIC WOMEN berkata...

Naman:
alaaa...xder ler sehebat camera cikgu..huhu

wan:
yg ni pun, hubby terpaksa beli sebab kamera lama hilang...so alang2 menyeluk pekasam, ku seluk yg agak besar...hahaha

as:
alaaaa...yg ni semipro jer as...kamera korang lagi caggih..huhuhu

tashcha;
yg ni ok ugek utk family usage..kalau nak jd potograper tu, yg ni kurang elok ler..hehe..sebab yg ni x payah tukar2 lens..agipun yg ni video unlimited dan leh 18x zoom. sesuai nak amik gambar family

Diyana Zulkifli berkata...

wah..best2..hihi.gempakla raya eily nnti.*diyana klu mnta en suami,dia soh beli sendirik aja kang.haha

Kancilbiru berkata...

wah wah..pasni bergambar raya sakan la yer...heheehe..

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

wah...kamera raya....ok pe yg ni..nampak cam mini dslr...

nanti snap gambar cun2...pastu leh buat photobokks...hiks

lydzar berkata...

wahhh seronokla snap sane snap sini time raya nnt..gambar2 makanan raya pon kompem nmpk sgt menyelerakan nnt..bestnya!

btw, sudi-sudilah amek kad raya dari kami kt blog saya yer. Salam Aidilfitri