Rabu, 22 September 2010

CERITA RAYA KE3 PULAK


Bila tengok gambar ni  tadi mesti korang tertanya...ni aper kes plak beraya kat jeti???
Maybe jugak ad yg pikir kami nak bercuti ke mana2?
No...no....no..itu adalah suasana dan pemandangan jeti di kampung mama yea..


sebenarnya hari raya ke3 tu, aki abah g angkat pukat ketam..dan ketam2 tu untuk kami bawak balik ke Klantan..kira buah tangan utk besan ler...Banyak jugak aki abah dapat..dengarnya dalam berbelas kg..
tapi masa kami sampai tu semua licin orang beli..then bahagian untuk besannya tu ader le dia simpan..
tapi aper la punyer haprak mama ni...x teringat pun nak snap gambar ketam itu..

 ni ler aki abah Dhiya...dah macam tentera jepun..hahahha
sian jugak demi anak kesayangannya ni, hari raya pun gasak naikkan pukat

Pakcu Dhiya yg rajin menolong
Kontrol macho lak tu time amik gambar

Raya ke3 kami bertemakan black n pink...

Dhiya yg takut2 berani duk atas jeti
X ganah a sayang kalau takut..mama dulu2 jadi pot main jer jeti tuh

jom layan2 saat2 akhir berada di Pahang sebelum pulang ke kampung halaman papa di Ketereh, Kelantan...

Seronok jugak ada gambar raya atas jeti ngan pukat2 skali
u oll ada???? hahahha

 Kampung ku yg indah permai..

Byebye..nnti kita jumpa lagi....abah.

Eh ada ag gambar exposed terlebih sudah
ni gambar guna henset dan amik sendiri..hahaha..
memang exposed kan?

haaaa...kalau x kenal muka ni..mmg nak kena cepuk

4 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

bestnye ada rumah dekat ngan jeti!!!! hehehehehe

aah dh mcm tentera jepung! ekkekeke

jumie berkata...

wahwahwah.. mcm2 kaler baju rayer yer!! den ni hari pertama dh pulun 3 baju rayer trus.. pagi purple, tghari biru n ptg hitam.. hari kedua dan seterusnyer recycle baju2 lamer jer.. hihiiii..

nabilah_2908 berkata...

raya sakan betul... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AWAS BUAYA DILEPASKAN

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.fiza:
kalau org x bese memang ler nampak best, tapi kami yg dari kecik tgk suasan tu ase bese jer

Jumie:
akak lagi advanced pulun skaligus jer.hahaha

nabilah:
sakan ker?
sakan jugak kot...sebab cuti lama giler kali ni..2 minggu..hahaha