Selasa, 21 September 2010

CERITA HARI RAYA KAMI

Raya tahun ni amat meriah..tetamu amat ramai dan x putus2...dari raya pertama sampai ke3. Even masa nak bertolak balik ke Kelantan pada raya ke-3 tu tetamu masih ramai kat rumah, terpaksa tinggalkan tetamu camtu jer..klau x, tak jadi ler kami balik ke Klate.

Gambar2 raya pun x banyak yg cantik2..sibuk melayan tetamu sampai lupa pada kamera....
layan jer la ek apa yg ada...
Tema kami tahun ni....grey
(eh...macam pengantin baru kan????Dhiya maner?)

sesi bermaafan...
hari ni Dhiya badmood..xnak bergambar
sayang sangat gambar raya xder yg cantik...huhu
with my mom aka tok Dhiya
(x suka gambar ni....nampak gemuk)

Ni kat rumah aki abah Dhiya..with unty ilah
Tengok ler Dhiya tu....

with pakteh Dhiya yg xder baju melayu tahun ni..america sungguh!!!!HUH

suasana kat dapur umah nenek with mak2 sedara..
aper yg dikira mama tu xtau ler..macam x cukup tangan jer

my mom with my nenek....dah tua dah nenek mama...
tapi masih sihat..masih mampu berkebun dan tiada sebarang penyakit tau.
umurnya dah 82 tahun
(sungguh terharu, raya tahun ni nenek pakai baju dan tudung yg mama belikan)

Unty ilah with aki abah

suasana hari raya...ni blum masuk yg kat dapur,,

itu dulu cerita hari raya pertama...nnti sambung raya ke2 dan ke3 dan seterusnya raya di Kelantan ek...

7 ulasan:

amirah berkata...

cita2 nak pakai warna grey jugak..tapi susahnyaaa nak carik..sebab beli je, kalo tempah maybe senang...

BIONIC WOMEN berkata...

amirah:
baju ni pun beli jer...baju Dhiya pun beli..memang xder tempah baju pun tahun ni..sebab my fav tailor dah pencen..hahahha...100% beli siap..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

salam aidilfitri & kenal mama khairina..
sweet lol tema grey, nk terai gak la.. :P
ramai tetamu ek, huhuhu.. sure penat. tp mmg happening kn raya kt kelate kn..?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

salam aidilfitri & kenal mama khairina..
sweet lol tema grey, nk terai gak la.. :P
ramai tetamu ek, huhuhu.. sure penat. tp mmg happening kn raya kt kelate kn..?

BIONIC WOMEN berkata...

aiiii...salam kenal
xtau ler camner idea gre ni timbul..hahaha
ni gambar raya kat pahang..raya ket kelantan nnti kita post entry ek...

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

SUKA TGK GAMBAR NO 1 TU....sweet + romantik...

BIONIC WOMEN berkata...

ibu damia:
sweet ker kak ayu? time kasih..tapi juruphotonya x profesional..x balance gambar tu..hehehe