Khamis, 23 September 2010

KISAH RAYA DI KELANTAN PULAK

Raya ke3 bertolak balik ke Klantan...kereta amat banyak di jalanraya. kami sampai dah tengah malam...
so esoknya kena jengjalan umah sedara mara. Yg x bestnya abang ipar sekuarga dah nak balik esok..
Kalau kat Klantan rumah tokma tu meriah dengan cucu2 jer tapi bab menziarah umah sanak saudara tu yg best..

seperti bese layan gambar.........jom........

Mula2 mestiler gambar kami dulu
masa ni kami bertema purple

Waaaa...ramai jugak kan?

sesi lihat ke kiri semua..hahahha

Tokma.....

 ni tuan rumah
poksu dan moksu
yg kecik2 tu anak2 sedaraku termasuk anak daraku.
tiap2 tahun umah moksu akan meriah
moksu ni suak wat makan2 x kira ler raya ker tidak
tu yg best tu

ni plak gambar rumah mok zoh kat Tanah Merah
gi beraya tapi Mok Zoh ke rumah kami plak..bertembung tengah jalan kot
seb bek husband dia ada..
so kami pun tumpang berehat..

Haaaa..kan betul tumpang berehat..
semuanya dalam kadaan santai..
 Ummi, Su dan tokma Dhiya
Baju lebey kurang warna.....

Last but not least

selit ler gambar ni

Nota kaki:
asenya ni citer raya last version kot....sebab ni jer antara gambar2 raya yg tersnap, yg lain x sempat pegang camera..

4 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

amboi asik gmbr berkepittttt je.. hahahahaha

kami tk de sgt gmbr berkepit pong... yelah dah dia photog nye kan..haha

BIONIC WOMEN berkata...

Mrs.Fiza:
untung kamera x berapa nak canggih ni ramai yg bleh amik gambar...hahhaa
agipun Dhiya bukan camera friendly so mak bapak dia ler exposed lebih

nabilah_2908 berkata...

loving betul pasangan ni..hehe.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
RAGAM MANUSIA DI PETROL STATION

Ibu Mifzal Arsyad berkata...

seronok raya...