Sabtu, 25 September 2010

HEPI BILA TENGOK ANAK2 GEMBIRA

Ni sambungan entry g memandi manda kat Water Splash....
Melayan kerenah dan kehendak anak2 sekali sekala memang syok kan..
tambahan untuk enjoy2 dan suka-suka tanpa tujuan..

Jom layan Dhiya dan cousin merewang kat KB Mall, Kota Bharu dan melayan KFC..

Ni taman  kat Water SPlash tu..
Dhiya hepi la plak layan taman..layan air takut

Dah terteleng gambar anak mama....semuanya gara2 nak bergambar..hahaha
Sementara nak tunggu ujan reda...nak ke kb mall lak

Suka gambar ni..
Dhiya nampak suweetdan manja ngan Along

Dhiya memang dimanjakan sangat oleh cousin2nya
yelah..ni ler sorangnya cucu pompuan kan?


Layan KFC..
Aksi2 peace..sedangkan perut berkeroncong..hahha

Abang Ja Dhiya ni
Anak Ummi yg bongsu

Abang chik


Dhiya seperti biasa ler 
ngengada skit bila semua orng layan kerenah dia..

Gambar tengah syokkk melayan KFC tu x lah pulak mama snap
*dah mamanya pun tengah melahap skali..hahahaha

4 ulasan:

Lelord berkata...

hikhikhik...dh lama x g kepci

BIONIC WOMEN berkata...

lelord:
kat sana xder kepci ek????

Miss Q berkata...

wah, KFC! Teringin nk spicy shrimp!

~ Bacelah kisah mak salah beli ape!! Haihh

Momma Mia berkata...

memang best layan anak2... & makin sronok tengok mereka gumbira...