Rabu, 12 Mei 2010

BAS BERGERAK NESTLE

Nestle bus tour ni dah hampir sebulan kot berlalu, mama ni x hingat2 nak update..HUHU,,
Satu malam tu mama g Mydin USJ tu, sesaje nak cuci mata sambil bli pampers Dhiya..masa nak parking tuh, Dhiya duk jerit "mama, masa..bas"..then kat situ ada belon..lagi ler Dhiya xcited.
Mama isi form nak masuk dalam tu,nak tengok aper ader..tp upe-upenya itu adalah untuk Nestle Weaning Program, utk baby dibawah 2 tahun..umur macam Dhiya tu, dah makan nasi ler..
Tapi sebab time tu dah malam, staff dia tu bagi jer masuk. Melompat2 Dhiya naik bas..x pernah naik bas ler katakan..hehe
Dhiya dan belonnya.....
Dalam bas tu, seperti biasa ler ada info2 tentang pemakanan nestle..ada sample2..ada belon

Pakar Nutrisi bercerita tentang nutrisi baby and kebaikan Nestle cereal

Mama kusyuk mendengar..maybe leh praktik kat adik Dhiya nanti...Insyallah

Mama dapat gak goody beg, tapi x sempat nak snap, Dhiya dah bukak n sepahkan semua..dalam tu ada sample Nestle cereal..
Dhiya dah x makan semua tu....mama buat lempeng @ pan kek ngan cereal tuh...
Nak resepi ker? Nanti ler mama update ngan gambarnya sekali..
Sok lusa mama buat lempeng tu..

3 ulasan:

Mama Hanim berkata...

bila bas tu nk mari kedah dih? mesti hanim suko jugok mcm dhiya tuh..hehe..

BIONIC WOMEN berkata...

mama hanim: x hebat mano pun dale bas tuh...belon jer yg banyak
hehe

MysDear berkata...

bila nk wat lempeng nya tu eily...x sabar nk tgk ..jom ke blog akk ambil award :)