Selasa, 25 Mei 2010

ESOK MAMA DITEMUDUGA

Salam kengkawan semua..
2,3 hari ni mama kurang mood utk membuat entry memandangkan masalah loading blog mama yg x abis2 tu. Buntu la nak buat aper. HUHU
Hari esok...atau harini (bagi yg baca entry ni pada selasa 25/5/2010, mama ada temuduga kat Putrajaya. Wish me luck, k..
Kerja aper? X payah bagitau lah kan? Bese2 jer...
Mama xderlah berharap sangat at this jobb...but hopefully dapat. Sebenarnya mama x pikir lagi apa akan mama buat sekiranya mama dapat job ni. Dhiya macamaner, tokma macamaner...mama just nak pergi interview dulu, pendek kata, kalau conform dapat baru nak pikir semua tu, nanti serabut plak kepala.
Okaylah semua.....malas nak bebel pepanjang...doakan mama berjaya esok, semoga penemuduga itu kesian tengok muka mama n tak tanya banyak2 dan semoga mama terang hati jawab semua soalan...Amin..

3 ulasan:

Diyana Zulkifli berkata...

chaiyok2!gud luck eily..insya allah,eily dimurahkan rezeki..;)

Wansteddy Tales berkata...

selamat bertemuduga eily ><
caiyo2!

BIONIC WOMEN berkata...

time kasih kawan2 semua...semoga ada rezeki..hehe