Rabu, 19 Mei 2010

MAMA SANGAT JELES..OK!

Arini papa balik dengan hadiah sempena ari guru..
walaupun xderla banyak sangat, tapi mama tetap jeles tau.
Papa bukanlah feveret teacher sbb dia guru matematik yg garang..kehkeh.
So hadiahnya pun boleh bilang.
Bila sampai umah mama n Dhiya yg over xcited bukak hadiah papa yg x banyak tuh..kwang3..
Budak sekolah rendah, apalah sangat hadiah nyer kan? (ayat orang jeles.)

Hari guru punyer penangan....

Korang ingat x aper adiah paling best korang pernah bagi kat cikgu?..jomlah share...



Nota kaki:
Hadiah dari mama aritu dah bukak ker papa?

5 ulasan:

MRS. K berkata...

bukak la hadiah tu nak tengok dorang kasi ape? hehehe

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.k:nanti mama buat post tentang hasil pembkaan hadiha..hehe

Wansteddy Tales berkata...

wah... bnyk hadiahnya! cantik2 pulak tu pakaging ><

xpe garang eily, yg penting murid2 dpt belajar. ni kalau jadi cikgu baik pn klu xmasuk kepala budak haru jugakkan. amanah seorg guru: didik anak2 murid agar pintar belajar. pada dorg la nak pilih cikgu ni cikgu baik ke cikgu garang hehe...

mama rifQy berkata...

ooooo..mase ni na belum kenai eily lagiiii...belum berkenalan lagiiii..sekarang MESRA walaupon belum ketemu

kayyana berkata...

syoknye jd cikgu ni kan eily.. erm.. byk nye hadiah hubby dpt.. ada tak student yg bagi utk wife cikgu sekali??? hehehe