Rabu, 19 Mei 2010

HARIZ GIVEAWAY


Mama nak join contest yg dianjurkan oleh aisha 
Contest ini bersempena besday Azri Hariz yg pertama
 ( Hepi besday to Hariz)

 Nama: Dhiya Khairina binti Azmam
D.O.B: 28/02/08

Masa ni celebration besday Dhiya yg kedua..
Mula2 mama n papa plan big party for Dhiya memandangkan 1st besday dulu hanya sambut bertiga jer..
tapi terpaksa dibatalkan last minute atas sebab yg x dapat dielakkan
So kami celebrate besday Dhiya ni kat Putrajaya, rumah ayah su papa
kat situ ramai bebudak so meriah jugak walaupun simple jer

Mama letak gambar ni, sebab nak fokuskan tentang hadiah first yg Dhiya dapat..
(mama lupa snap gambar closeup hadiah tu..kalut sgt hari tu)
Hadiah itu ialah rantai leher yg Dhiya pakai tuh
hadiah dari papa.
But sampai arini Dhiya masih x pakai rantai tu sebab panjang sangat
Raya ni mesti dah boleh pakai.

1 ulasan:

Adyshariz berkata...

salam kenal..

thanks join GA aisha.. gud luck tau..