Selasa, 4 Mei 2010

SUPERMODELKU

Hari ni mama tersenyum sorang2 bila belek2 smula aksi2 Dhiya bergambar. Lucu sangat. Anak dara mama tuh kalau datang mood giler bergambar bangun tido pun dia suh mama ambik gambar dia, tapi kalau angin kus-kus dia datang.....nak amik gambar ken main agi susah, nak menangis mama ase. Lebih2 lagi bila angin kus-kus dia dtg time ader event2 yg mama nak amik gambar wat kenangan..frust sesangat ase..

oklah..layan gambar Dhiya lah petang ni..

Versi control cun


 
Versi x nak pandang camera




Versi muka xder perasaan



Versi ntah ape ape



Versi bangun tido



Versi lentok


versi pakai tudung mama  :)


(yang ni gambar x ok skit..amik dari hp unty Dhiya)



nota kaki:
Dhiya lah permata hati mama&papa..penghibur di kala sunyi, penyeri kehidupan kami.

2 ulasan:

Momma Mia berkata...

wah bukan main Dhiya berposing. tak tahan tgk aksi tah pape.. hihi

Diyana Zulkifli berkata...

budak2 mmg pantang tgk kamera kan.die tau aje fungsi kamera tu utk apa..hehe.^^