Ahad, 16 Mei 2010

HARI INI UNTUKMU, PAPA

SELAMAT HARI GURU
kepada semua guru2 di Malaysia..
Kepada kengkawan yg menjawat jawatan ini..
jadilah guru yg disegani dan berwibawa

Kepada cikgu2 yg pernah mendidik saya..(sivik)..
Time kasih yg tak terhingga kerana tanpa jemu mencurah ilmu

And
 To my special man..En. kandaku
You are the greatest,hensem teacher that i even meet
Selamat hari guru, kanda...

Esok posmen kecik ni antar hadiah..tunggu tau, papa..hehe
hadiah x seberapa dari mama n Dhiya..



Nota kaki:
layan lagu guru Malaysia ler jap..



Kami guru Malaysia
Berikrar dan berjanji
Mendidik dan memimpin
Putra putri negara kita
Pada Seri Paduka
Kami tumpahkan setia
Rukun Negara kita
Panduan hidup kami semua

Di bidang pembangunan
Kami tetap bersama
Membantu, membina
Negara yang tercinta

Amanah yang diberi
Kami tak persiakan
Apa yang kami janji
Tunai tetap kami tunaikan
(tingat plak ms kecik2 dulu, kena nyanyi skali ngan cikgu kat perhimpunan..dah besar ni baru la tau, cikgu tu nak cover sore dowang yg x best..dah budak2 ni nyanyi lagi kuat dari cikgu..semangat anak2 ribena katakan..patut ler suh menghafal lirik seminggu sebelum hari guru..ampeh upenya..huhu)


 



6 ulasan:

n@m@n berkata...

yeke sore cikgu2 tak best?hehe

Momma Mia berkata...

slamat hari guru en Azman!!

Eily, so far ur blog entry loading cepat cuma loading kat side bar tuh yang very the very slow lately nih.

p/s: Bag kami dah sampai. mekaceh!

BIONIC WOMEN berkata...

cikgu naman: sore cikgu zaman saya kecik2 dulu yg x sedap..sore cikgu skarang x tau ler...hehe

momma mia: time kasih...
oo..dah sampai eh,

Diyana Zulkifli berkata...

makaceh..:)

*saya tak nyanyi pun tadi..sibuk amik gambar..huhu

mencemar duli berkata...

waa...best a papa dhiya dapat hadiah.esok2 agak2 dhiya nk jadi ape ek,bl dwasa nanti..
kna gtau phk gomen ni.kna adakan Hari Blogger plak.utk menmbahkan lg semngat pemblogger2..

Ena berkata...

salam..

Selamat Hari Guru ye.. :)