Ahad, 9 Mei 2010

MAMA NAK APER HARI IBU NI?

Dah banyak kali papa tanya kat mama solan tu..kelmarin tanya, semalam pun tanya..Hati mama ni berbunga2 tau..Best tu orang tanya nak aper..hehe. kang mama mintak Nissan GTR mula lah papa pengsan.. Hik..Hik..
Mama jawab.."x tau".."ntahlah"..."x nak aper2 pun". Tu jawapan klise kan? untuk menghilangkan rasa kembang dalam hati ni..ngan idung2 bertambah kembang..

Apa agaknya papa nak bagi mama? Adakah itu hanya solan penyedap hati..

Adakah mama akan dapat :
 Kasut clark yg memang mama giler nih

 @


Salah satu dari jam esprit yg mama dah lama aim..huhu

@


Guess handbag yg cute ni..

@
sejambak bunga ros yg cute ni...hmmm wangi

Mama x kisah pun dapat hadiah ker tidak yg penting papa sentiasa ingat kat mama....dan setiap kali papa hargai mama sebagai ibu pada anak2 kita, mama dah cukup hepi dan bahagia..

Sebenarnya hari ibu tahun ni mama dapat ni.....

Sebiji handbag, xderlah semahal guess tu, tapi mama suka sebab papa yg bagi..HEHE
Time kasih kanda..luv u so much

dan

yg paling sweet ialah dapat sekuntum bunga ferraro roche dari Dhiya
Ala bucuk2 mama...time kasih sayang mama..


Mama sayang sangat2 both of u..







2 ulasan:

mencemar duli berkata...

samat hari ibu 2010.muga kekal menjadi ibu terbaik utk anak,dan bakal anak2 yang lain nnt.hehe.

BIONIC WOMEN berkata...

mencemar duli: Insyallah..sentiasa berusaha utk jadi ibu paling best..dan berusaha kearah anak2 yg lain tuh..hehe