Selasa, 11 Mei 2010

HARI IBU DI TCRS

Hari ibu tahun ini agak meriah apabila tokma ada sekali. So kami ber2 diraikan dengan makan2 di
The Chicken Rice Shop...
Trima kasih yg tak terhingga pada papa kerana memeriahkan hari ibu 2010 dan meninggalkan kenangan istimewa wat mama n tokma...

 We are a happy family...
TQ papa for this unforgettable Mother's Day celebration

 Tengok ler Dhiya tuh..ken men ag xcited..lebih dari mama dia plak..hehe

Su Mira & Unty Ilah pun join untuk memeriahkan suasana..
tapi they all yg lebih makan dari ibu2 ni tau..ampeh


 Inilah 2 orang ibu yg dirai pada hari itu...



 Nota kaki:
*Biarpun terpaksa menggadaikan diet mama..tapi takper, mama redha demi menghargai kesungguhan papa dan meraikan tokma
*Teringat plak kat mak.huhu..kalau mak ada skali lagi best

2 ulasan:

Mama Hanim berkata...

wah2..best tu..tahniah2 dpt spesel makan2..

mencemar duli berkata...

makan,jangan x makan.bkn senang nk dpt pelung utk dirai gni.setahun hnya sekali,bebeh.hehe