Khamis, 7 Oktober 2010

AKHIRNYA DHIYA DAPAT UMAH SENDIRI

Agak lama jugak tunggu..
Akhirnya dapat jugak Dhiya rumah idamannya...
Rumahnya xderlah luas sangat, tapi ok lah
Hepi kan men ag Dhiya......mama pun tumpang hepi..





Ni lah umah baru Dhiya

Baru sampai
Mama redeem ngan coupon huggies
ada macam2 pattern. kereta la, elephant la
tapi sebabkan rumah kam ni ruang x braper nak besar so mama amik rumah ni
kiut jer..buat port Dhiya baca buku..

Layan aksi Dhiya ngan umah baru

 Hari mula2 dapat umah ni
seharian duk dalam tu..
xcited sangat

Abaikan bilik Dhiya yg agak bersepah tuh


Muka xcited..semua buku dia angkut letak dalam tuh.

Umah ni tebus ngan huggies, 100points
Ada yg berminat?
Mama ada banyak ag coupon..tapi borangnya mama xder plak simpan.
(kalau nak, tinggal link kat comment ye)


Nota kaki:
*Mesti ada yg ingat kitaorang pindah umah kan?
*Kalau ada yg berminat, lebih pada sorang mama kena wat cabutan

11 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

amboi igtkan dh rumah beli td..hehehe

muka dhiya mcm muka mama la..tk mcm papa sgt pon..ekeke

takpela kasi kt org anak yg dh besar mcm dhiya la.. kang nk jgk sentap ibu lain..hehehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

tomeinye umah die..hehe

BIONIC WOMEN berkata...

Fiza:
beli rumah lambat ag nampaknya fiza...huhuhu..
xnak ker????bagi hadiah besday darwisy ler

nad:
tomei tapi ringan...tu pun me isi children toto dalam tuh...

amirah berkata...

mcmana ye nak redeem?tak pernah lg redeem. baru je buat collection pun.

BIONIC WOMEN berkata...

nak redeem boleh amik borang kat kedai2 atau leh daftar online kat www.huggies.com..x cukup point bagi ler tau ek..boleh share..saya byk points, memang dari baby Dhiya pakai huggies dan saya memang simpan pek dia

Mama Hanim berkata...

jeles nih.. dh lama nk redeem utk hanim tp x jd2..huhu.. gift tu huggies pos ke rumah or kita kena gi amik sndri eily?

nti nk check kt umah, klu x cukup point bleh mitak dgn eily ye..hehe..

BIONIC WOMEN berkata...

mama hanim:
gift tu huggies antar kat rumah..kalau kita isi form tu full, dia bagi free postage..kalau ada yg kita ase privacy xnak isi, mcm no phone, emel..kena bayar postage..hehe

eh, kita ok jer...banyak nih coupon..x cukup gitau ek.

anisalya berkata...

ala... ada lagi tak?
tu hari nak redeem utk anis ke alya ms ada playgym dengan train. tp tak jumpa kat mana nak redeem.

puas mencari. last2 burn macam tu je. huhuhu... sedih jgk!

BIONIC WOMEN berkata...

ibu anisalya:
try tengok kat web huggies sampai bila leh redeem...boleh redeem online jer..tapi kena jadi ahli club then post coupon tu ke huggies..kalau ada form, anta jer ngn coupun tuh..dowang post kat rumah gift tu

kalau nak coupon bagitau ek...

Momma Mia berkata...

wah tantek gak umah Dhiya tuh.. rasa cam nk redeem lagi lak... kita ada borang sapa nak bgtau, kita pos kan.

kami redeem elephant head & trunk. Besar gak tuh. Masih diruang tamu lagi buat anak2 main disiang hari... siap tido dlm tuh lagi dak 2 org tuh.

BIONIC WOMEN berkata...

mommamia:
umah kami tecik jer momma, kalau redeem elephant tu xtau nak letak maner...agpun
dhiya men dorang jer, sok2 dah ad adik mesti dhiya dah x berminat..

kengkawan sumer:
saper nak redeem boleh mintak form ngan momma.