Khamis, 7 Oktober 2010

ANTARA YG MENARIK BERAYA DI KELANTAN

Tahun ni beraya di Pahang sebab tahun lepas dah beraya kat Kelantan...
(x abis lagi citer raya ek)

Antara yg menarik bila mama beraya di Kelantan ialah

 Ni gambor raya tahun lepas..
gemuk giler babas time nih
muka plak agak toya sebab dah penat weh, menjelajah umah sanak sedara


 Ni yg bestnya...
keluarga ramai dan glamor
kenapa GLAMOR????

cuba u oll tengok betul2



Skali lagi nampak x????
tengok yg ni bawah ni plak......






 yaaaaa......dia memang saudara papa..
(che Amran...Raihan)
masih saudara dekat lagi, bukan jauh pun
dan tiap2 kali raya, insyallah dia akan datang beraya bersama kami
Dia sangat baik dan ramah..memang langsung xder gaya artis
isteri dia cantik tau..

tiap2 kali beraya di Kelantan merasa ler beraya bersama artis..hahaha
Jom layan gambar Dhiya plak..
tahun lepas lucu giler tengok Dhiya

gemukkkkknya mama...


Rambut masih kontot..x banyak lak tu

hahaha..nampak comot giler..hehe


Nota kaki:
*sebenarnya, gambar2 ni amik dari hp adik ipar..we oll nak bandingkan gambar Dhiya tahun ni ngan tahun lepas..jumpa lak gambar2 ni...yg sedih naper gambar mama xder ek??mama yg amik gambar ker

*GAmbar kami sekuarga ngan Che Amran sekuarga dah burn dalam Olympus yg rosak tuh
..sayangkan??tunggu tahun depan ler, bergambar lagi

6 ulasan:

Mama Hanim berkata...

wah2..best tu ada sedara artis, femes plok tu..

BIONIC WOMEN berkata...

mama hanim:
best time bergambor jah..hahaha

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

tumpang glamer jap kan...ekekekkee...

Chik Na berkata...

so tahun raya ni tak glomour la yea ;-)

MrS. F!zA berkata...

sekali sekala beraya ngn artis kenal amik gmbr kan :p

BIONIC WOMEN berkata...

ibu damia:
tu lah...sesi bergambar ler paling meriah..hahaha..semua kalut nak bergambar jer

Chik na:
nak tau glamor x glamor kena tengok entry raya..hehehe

fiza:
sudah semestinya..ugi ooo kalau x bergambar..