Rabu, 20 Oktober 2010

DAH LAKIKU MEMANG HENSEM

Panas!!!!!!!!!Panas!!!!!!!!Panas!!!!!!
kontroversi terhangat abad ini......

(haahhahaha...tq mr.goog)
mai2 sini dengar 1 cerita.
inilah cerita bila suami saya hensem
ramailah pompuan dok gila2
gilakan lakiku yg hensem
(sila nyanyi ikut lagu axion.......hahahaha)

Hensem ker lakiku itu?????
Bagi diriku yg x seberapa ini, memang dia hensem
tapi syukur kepada Illahi, kerna mengurniakan suami hensem kepadaku
rupanya sempurna, segak, tampan, xder cacat cela
(kepada suamiku itu, jangan kembang plak)

Tapi alkisahnya ada pulak pompuan x ingat tuhan
kalau bujang xper, bini org pulak tu..
laki dia x hensem kot, sebab tu dok gila kat laki orang
duk puja2 sampai lupa keluarga, hukam hakam agama apatah lagi 

Dah perangai huduh gitu, patutlah xdapat laki hensem
Kesian anak2 dia, dapat ibu yg gile
(oppppsss...dah ader anak ker???? yesssss..betul, dah ada anak)
memang panas giler kan?????
kontroversi hangat tika ini...

Pada kawan2 yg rasa tidak berkaitan.....jangan libatkan diri anda dalam kontroversi ini..hahaha
Kalau ada yg makan cili, pedas ternganga ler time nih
manerlah tau, org dimaksudkan duk korek cerita dari blog ni.

Dah lah tu...malas nak memperhebatkan kontroversi pepagi gini..
tapi emosiku ini membara bagai suhu gunung berapi
kalau anak dara ku boleh ag terima, dahaga kasih sayang ler katakan
ini bila yg dah ada org peluk hari2 pun, mata duk liar menilik hak org
tamak haloba..

Nota kaki:
Cantik ker, hensem ker semua tu pakaian dunia, di sana esok Allah bukan pilih siapa yg hensem, bukan tengok rupa.....ntah2 kita ni hadir berwajahkan anjing ker babi ker kita xtau..sendiri sediakanlah makeup yg sepatutnya untuk disana nanti...

18 ulasan:

Mama Hanim berkata...

salam eily.. perhhh mmg panas pepagi cmni... pening gak la bila jmp situasi cmtu kan, sabar je lah.. semoga gangguan itu cepat berakhir..

BIONIC WOMEN berkata...

mama hanim:
semoga semuanya selesai...amin..
payah kak nak jaga laki sorang ni..haha..ramai sgt yg berkenan.

amirah berkata...

moga gangguan tu akan berakhir nanti..

mamaaerish@eb berkata...

adoiii...

kalo laki kiter x ensem pn, kalo dh ader yg mmg gatai tuh... sebok gak nk amik... x engat sok2 jadik kat btg idong sendiri @ kaum kerabat dier balik... whatever goes round comes round kan....

ps: eb anak mangsa ibu tunggal yg dikebas lakinyer .... hu3

BIONIC WOMEN berkata...

amirah:
doakan me n family..pleaseeeee


eb:
tulah, beb. gatai betullah, zaman skang ni bukan laki jer x cukup ngan 1, pompuan pun..
semoga Allah beri pedoman kat dia, sebelum terlambat.
hopefully, jangan ler terjadi gitu kat Dhiya, sian ler anakku..huhu

wan nurul hezrina abd halim berkata...

haha pepagi dah pns nie..harap dia tk ganggu lebih lagilh.syurga ditapk kaki suami dia..

BIONIC WOMEN berkata...

wan nurul hezrina:
harap2 begitulah...hati org saper tau kan..
dia dah terlupa kot kat maner syurga dia..huhuhu..

Miss Q berkata...

Dear, kadang-kadang pompuan banjingan begini bukan suka sebab laki kita hensem. Sebab dia tengok laki kita tuh baik, caring, loving etc dengan kita.

Dia merasakan dia tak da menda tu drp suami dia, sebab tu menyimpan niat mahu yang orang punya pulak.

Di office sy, ada lelaki org, x hensem pun. Muka nerd, badan gemuk. Tapi jenis syg bini. Kwn meniaga kain, brooch kat opis selalu dia belikan utk bini.

Si minah bini org ni rs dia mahukan lelaki yg jenis mcm itu.. Dia bercerai dan skrg dorg dah kawen.. Laki tu skrg kena beli kain psang, brooch pun dua lh sbb dh dua bini..

Sbb tu ada org ckp, jgn terlalu puji suami kita melambung depan kwn2 kita, nnt ada kwn kita yg iri hati dan nk juga merasa kebaikan suami tuh..

Tapi kalo jenis itu banjingan dtg dari kawan dia, x bole nk kata ape laa.. Avoid aje.

p/s: maksud "kita" bukan sbb sy ada laki hokehh.. he he

BIONIC WOMEN berkata...

Q:
u r right la Q....
i kata itu org nak kat laki 1 sbb hensem at the first place sebab dia ada wat statement..."dia hensem, sempurna di mata aku"....hahahaha...
yg sempurna dimatanya itu laki ku, bukan laki dia..huhuhu..

me don know ler pompuan zaman skarang..ampeh...
ape yg me tahu, my hub said laki dia berjawatan lah jugak..xder la cikgu cabok macam laki i nih..huhu

nabilah_2908 berkata...

ish...mmg gila la perempuan tu..mcm mana boleh tersebarnya cerita ni..?

sabar la yupp...insya'Allah...semuanya akan berakhir dgn baik...

hope itu perempun cepat2 sedar.... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KERANA SEGUGUS KUNCI

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

whoppsss whoppss...panasss panas....hehe..

apa2 pun memang susah nak jaga laki sorang...tak kiralah encemm ke tak...yang pasti kita kena kuat fizikal dan mental...supaya kita tabah dan tenang menghadapinya...aminn

BIONIC WOMEN berkata...

Nabilah:
kejahatan xkan boleh selindung lama2 kan???
insyallah selagi iman didada..selagi tu sabar menghadapinya..


ibu damia:
panas giler kan kak ayu..x sempat pasang aircond..hahaha

laki kita mesti ler kita kata ensem kak ayu...xkan nak kata laki org.
selagi kita sedar kita ni isteri, insyallah kita mmpu menghadapi dugaan sebagai isteri..tuhan uji mesti ada sebabnya...

Diyana Zulkifli berkata...

eh pesal baru prasan entry neh?still hot hot eh?mcm goreng pisang panas...;)

klu dpt,mari kita cili reramai.nyah nyah ko!

BIONIC WOMEN berkata...

Diyana:
jom D jom kita mencili..hahaha
tapi cili utk si mulut murai D..
ni kita patut belasah jer..
kalau nak cili pun kena part yg sesuai...merenyam sangat..rasakan

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil berkata...

perghhhhhh!!! kalo dpt pompuan mcm ni kaco laki ku yg TAK BERAPA HENSEM TP MANISNYA ADA 2.. memang ibu rendam dlm minyak panas seperiuk.. biar lunyai bdn...

e.l.i.z.@ berkata...

ni la nasib kalu laki hensem sgt hihii yg penting biar hubi eily kuat iman utk tepis semua godaan dari tino² gilo tuh...k.eli paling takut kalu tino sexy mari goda laki kito jah. yo la, sexy keh, iman pasti la bergegar ekekke doh kito ni sexy dlm umoh jah..luar umoh, tutup serba serbi heheh

BIONIC WOMEN berkata...

ala kak eily, x tunggu hok seksi pong, hok yg tutup serbi serbi kalu x ingat tuhan pun buleh wat hal keli.
loni maca2 ore ada. kalu hok seksi tu kompom ler x sakit hati sangat, dah memang luaran nampok doh huduh, ni hok pesen mace api dale sekam bahaya k.eli. nampok luar baik segala, tapi ghuponyo dale busuk berulat..
zaman loni ke, banyak pakaian tu berlandaskan fesyen semata...
huhu

e.l.i.z.@ berkata...

kalu wi pilihan, k.eli lagi takut hop sexy. mugo jelas n nyata tep dio buleh goda jate. kalu hop tutup serba serbi ni dio wat syp² hehhe supo eily oyak la, api dlm sekam..gunting dlm selimut pun ok gok hehe